Candiace Dillard Bassett thërret 'Acting' në sezonin 8 të RHOP

Klea

Candiace Dillard Bassett thërret ‘Acting’ në sezonin 8 të RHOP

Aktorja e shquar Candiace Dillard Bassett thjesht thirri aktorët e këqij Amvise të vërteta të Potomac.

Me role prestigjioze nën brezin e saj nga filmat e famshëm televiziv si “Lottery e Krishtlindjeve” dhe “Takime mizore”, Candiace di një ose dy gjëra rreth aktrimit, kështu që ajo po u jep disa komente bashkë-yjeve të saj në RHOP.

Gjatë një interviste të fundit me Entertainment Tonight, ylli i RHOP foli për sezonin e çrregullt që po shpaloset aktualisht, dhe ajo mori kohë për të tërhequr zvarrë disa nga yjet e saj për të qenë joautentikë. Sipas mendimit të Candiace, ka shumë aktrim dhe ajo është gati të shohë disa ndryshime në të ardhmen e shfaqjes.

Candiace nuk është i impresionuar me sezonin 8

Reality TV duhet të jetë real, por Candiace mendon se sezoni 8 i RHOP ka qenë i ndotur me falsifikime. Ajo ndau: “Me siguri, ka shumë aktrim që po ndodh në Potomac këtë sezon.”

Candiace vazhdoi, “Mund të jetë mirë të lini një nga vajzat, një ose dy nga vajzat, të audicionojnë për një rol si shtesë. [on ALLBLK’s Hush]pasi duan të bëhen aktorë.”

Candiace nuk e specifikoi se për kë po fliste, por a kishte vërtet nevojë? Është e qartë se ajo po flet për Gizelle Bryant dhe Robyn Dixon. Këtë sezon, tensioni midis Candiace dhe Bandits me Sytë e Gjelbër e ka ndarë grupin plotësisht. Mundësia e një zgjidhjeje duket e vogël dhe Candiace tha se kjo e bëri këtë sezon të ndihej i vështirë.

“Ndihej saktësisht se si po e shihni të gjithë,” i tha ajo gazetës.

Kur diskutoi për të ardhmen e shfaqjes, Candiace tha se ishte koha që aktorët e këqij të bënin një përkulje të fundit. Ajo shpjegoi, “Duhet të kesh një grup grash që janë kolektivisht të gatshme për të bërë atë që duhet bërë”.

Candiace vazhdoi, “Bëj punën për të ecur përpara, dhe nga ajo që po shoh, ne jemi ende duke u kthyer prapa… Ne duam të pushojmë në luginën e hijes së gënjeshtrave dhe nëse do t’i bëjmë ato zgjedhje, atëherë Nuk e di se çfarë do të bëjmë. Ne do të vazhdojmë të kërcejmë rreth njëri-tjetrit dhe të shtiremi sikur gjithçka është në rregull, dhe … nuk e di.”

Ne nuk e njohim as Candiace. Por, ka mjaft kohë në sezonin 8 që të gjithë ta kuptojnë.

The Real Housewives of Potomac transmetohet të dielave në Bravo në orën 8/7c.