Candiace Dillard Bassett lë amvise reale të Potomac

Klea

Candiace Dillard Bassett lë amvise reale të Potomac

Epo, ne nuk e pamë këtë që po vinte. Më pak se 24 orë pas Amvisat e vërteta të Potomac Përfundimi i sezonit 8, Candiace Dillard Bassett ka njoftuar largimin e saj nga emisioni. Ndoshta më e habitshme, ajo pretendoi se ky ishte vendimi i saj dhe jo i Bravo.

Candiace i thotë lamtumirën amvisave të vërteta

Njerëzit raportuan fillimisht lajmin, i cili mbërriti pas një sezoni të dobët të 8-të, ku shumica e grave refuzuan të shoqëroheshin. Candiace nuk mund t'i linte problemet e saj me Gizelle Bryant dhe Robyn Dixon. Banditët me sy të gjelbër nuk po lëviznin as. Mjerisht, këto zonja as që mund të pretendonin se e pëlqenin njëra-tjetrën.

Shumica e fansave të RHOP shpresonin për një lloj zgjidhjeje në ribashkim. Në trailer, Andy Cohen e bëri shumë të qartë se donte që secila prej grave të gjente një rrugë përpara. Fakti që Candiace konfirmoi largimin e saj përpara transmetimit të ribashkimit mund të sugjerojë që ajo nuk mund ta gjente rrugën e përmendur. Por, pavarësisht negativitetit të vazhdueshëm në emision, Candiace nuk kishte asgjë tjetër veçse gjëra pozitive për të thënë në deklaratën e saj të daljes.

“Ndërsa nis një kapitull të ri pas gjashtë vitesh të jashtëzakonshme me The Real Housewives of Potomac, jam i mbushur me mirënjohje për miqësitë pasuruese, rritjen personale dhe momentet e introspeksionit që kanë përcaktuar këtë udhëtim,” tha Candiace.

Ajo vazhdoi, “Me një vorbull mundësish dhe përgjegjësish të reja në pjatën time, kam vendosur të bëj një pushim nga RHOP.”

Nuk është e qartë se çfarë po i referohet me këto mundësi dhe përgjegjësi të reja, por më parë ajo la të kuptohet se shpresonte të fokusohej në karrierën e saj muzikore me kohë të plotë. Ne i urojmë asaj fat të mirë me këtë. Ndërsa ne presim të shohim se çfarë do të ndodhë më pas për Candiace, ajo vuri në dukje se largimi i saj nga RHOP mund të jetë më shumë një pauzë.

Candiace ngacmoi, “Kjo nuk është një lamtumirë, por një “shihemi më vonë”. “

Real Housewives of Potomac vazhdon në Bravo, të dielave mbrëma në orën 8/7c.