Candiace Dillard Bassett diskuton "Çështjet e babait" të supozuar të Ashley Darby

Klea

Candiace Dillard Bassett diskuton “Çështjet e babait” të supozuar të Ashley Darby

Ashley Darby’s Divorci i vazhdueshëm po i ngatërron bashkë-yjet e saj. Amvisat e vërteta të Potomac janë të misteruara se si po zhvillohet kjo ndarje. Nga njëra anë, Ashley dhe Michael Darby janë shumë të ndarë. Nga ana tjetër, financat e tyre janë të ndërthurura për sa i përket shtëpisë ku ajo jeton me dy fëmijët e tyre.

Pra, është e kuptueshme pse zonjat RHOP do të kishin pyetje dhe teori se pse Ashley ende nuk e ka nënshkruar divorcin. Candiace Dillard Bassett për një, ka shumë për të thënë për Ashley. Dhe ajo ndau këto mendime në një intervistë të fundit.

Candiace është “me të vërtetë rrënjosur për të”

Candiace u shfaq në podcast “Way Up With Angela Yee” për të diskutuar ngjarjet në kohë reale të kastit. Çështja e afatit kohor të divorcit të Ashley, ose mungesa e tij, doli. Dhe vokalistja zbuloi teorinë e saj se pse nëna e dy fëmijëve po zvarritet. Ka një komponent psikologjik atje.

“Ajo ka pranuar se ka probleme me babin,” tha këngëtarja e Fine Whine. “Unë mendoj se burri i saj ishte dikush që erdhi në jetën e saj në një kohë kur ajo duhej të shpëtohej dhe duhej të ndihej sikur ky është një burrë që do të mbushë një boshllëk që la babai im dhe që mund të jetë një lidhje shumë e vështirë për të. thyej.”

Siguria financiare ishte gjithashtu një pjesë e madhe e përfitimit bashkëshortor. Fatkeqësisht, Ashley nënshkroi një paramartesë shumë të pafavorshme.

“Ai në thelb e shpëtoi atë dhe e vuri në një pozicion të suksesshëm dhe kjo mund të jetë e vështirë. Kjo është një lidhje e vështirë për t’u shkëputur, dhe më pas ata kanë fëmijë së bashku tani,” shtoi ajo.

Candiace dëshiron që fansat të dinë se ajo është shumë mbështetëse që Ashley të gjejë rrugën e saj.

“Unë nuk e them këtë në mënyrë të dyshimtë, por ai disi e rriti atë dhe e ndihmoi të bëhej grua, kështu që e bëj që ajo të hezitojë ta prishë atë lidhje,” përfundoi ajo. “E kuptoj, por gjithashtu jam vërtet duke u përpjekur që ajo të kandidojë.”

Kapni Real Housewives of Potomac të dielave në 8/7c në Bravo.