Candiace Dillard Bassett adreson padinë 'me të vërtetë të rëndë' të Michael Darby

Klea

Candiace Dillard Bassett adreson padinë ‘me të vërtetë të rëndë’ të Michael Darby

Real Housewives of Potomac ka qenë shumë më mirë pasi shikuesit janë marrë me më pak Michael Darby. Burri i shtëpisë së Ashley Darby ishte një figurë e shquar në serialet mes sezoneve 1 dhe 6. Përfundimisht, koha e tij në transmetim u bë gjithnjë e më pak për shkak të sjelljes së tij problematike të supozuar dhe divorcit eventual (a janë ata të divorcuar?) nga Ash, dhe sjellje antagoniste ndaj grave, veçanërisht Candiace Dillard Bassett.

Meqenëse koha e Michael në shfaqje është lënë në hije nga thashethemet, akuzat (dhe akuzat penale), biznesmeni i pasurive të patundshme njihet disi si një kacavjerrëse në mesin e shokëve të kastit të gruas së tij. E thjeshtë dhe e thjeshtë. Gjatë një episodi të mëparshëm në Sezonin 7, Candiace nxori një nga thashethemet, duke thënë se Michael gjoja “i pëlqen të largohet [Ashley] dhe shkoni te një njeri me emër [censored]shtëpinë e tij dhe thith d–k të tij.”

Siç mund të pritej, Michael nuk i pranoi këto pretendime duke u shtrirë. Ai ngriti një padi kundër Candiace për shpifje në mars 2023. Që atëherë, Candy Gal nuk ka pasur pothuajse asgjë për të thënë për Michael (ose Ashley), por tani ajo po flet hapur.

Candiace ndan në lidhje me padinë “bruto” që Michael ngriti kundër saj

Gjatë një episodi të fundit të podcast-it Way Up With Angela Yee, ylli i Real Housewives of Potomac foli për padinë e Michael kundër saj, duke e përshkruar atë si “të rëndë”.

“Ka një proces gjyqësor. Unë mund të flas për të; Unë thjesht zgjodha të mos. Ai nuk ia vlen. Është vërtet bruto, “tha Candiace.

Më vonë, ish-mbretëresha e konkursit, e cila vazhdimisht ka përplasur kokën me Ashley-n, detajoi qasjen e saj “të heshtur” në lidhje me procedurat ligjore të Michael dhe Candiace.

“Ajo më thotë se nuk di asgjë për të,” tha Candiace. “Ata nuk flasin për këtë. Dhe unë e besoj atë, vetëm sepse Ashley që njoh, nëse do të kishte informacion, do të shkonte në çati. Ajo do të fliste për këtë dhe kështu nuk është. Kështu që unë besoj se ajo nuk është në dijeni të shumicës, apo ndonjë prej asaj që po ndodh.”

Real Housewives of Potomac vazhdon të dielave në 8/7c në Bravo.