Camille Grammer dënon fejesën 'bruto' të Lenny Hochstein

Klea

Camille Grammer dënon fejesën ‘bruto’ të Lenny Hochstein

Kur bëhet fjalë për burrat më të këqij të amvisave reale, Lenny Hochstein mund të jetë absolutisht më e keqja. Pas gjithçkaje që i bëri Lisa Hochstein brenda dhe jashtë Real Housewives të Miami, njeriu është bërë i pambrojtur.

Dhe tani, Lenny është fejuar me të dashurën e tij, Katharina Mazepa (pavarësisht se është ende i martuar me Lizën). Duke pasur parasysh reputacionin e Lenny-t, të gjithë filluan të komentojnë menjëherë fejesën, veçanërisht ata në sferën e Shtëpisë.

Ndër komentuesit më të fundit ishte Camille Grammer. Ylli i Real Housewives of Beverly Hills nuk ishte aspak i impresionuar nga Lenny apo fejesa e tij. Por për më tepër, ajo u fik veçanërisht nga një koment nga nëna e Lenny-t, Marina Hochsteinpas propozimit.

Camille shpërthen Lenny në Instagram

Një postim nga llogaria në Instagram @allabouttrh shfaqi një koment nga nëna e Lenny, Marina, mbi një foto të çiftit të sapo fejuar. Në koment shkruhej: “Do të jem shumë i lumtur që këtë herë do të keni një grua që ju do dhe ju respekton. Ju sigurisht që nuk e keni pasur këtë në martesën tuaj të mëparshme. Suksese urime ❤️.”

Komentuesit vunë re se sa e tmerrshme ishte kjo metodë e urimit. Siç shkroi një përdorues, “do të isha shumë i turpëruar nëse vjehrra ime e ardhshme do ta përdorte fejesën time si një mundësi për të rrëmuar ish-in në vend që thjesht të më përgëzonte”. Atëherë Camille u hodh brenda dhe shtoi: “Kjo thjesht po përkeqësohet. Bruto.”

“Bruto” është pikërisht fjala e duhur. Një përgjigje për Camille-n thoshte: “I korruptuar moralisht as që do të fillonte ta përshkruante Lenin”. Me siguri, nuk mund të jetë askush në anën e Lenny në këtë pikë, më së paku dikush në ekskluzivitetet e Real Housewives. Ne vetëm mund të shpresojmë që karma është e vërtetë dhe Lisa merr gjithçka që mundet nga Lenny në divorc.

Real Housewives of Miami pritet të kthehet në Bravo në fund të vitit 2023.

NA THONI – MENDONI TE KAMILE KOHA GOHOJN NË KOKË? ÇFARË MENDONI PËR LENNY-N, FJEESËN E TIJ DHE KOMENTIN E NËNËS SË TIJ?