Caitlyn Jenner

Klea

Caitlyn Jenner I lutet Elon Musk për ndihmë ligjore për të luftuar Disney

Caitlyn Jenner I lutet Elon Musk për ndihmë ligjore për të luftuar Disney

Caitlyn Jenner dëshiron të bashkohet me Elon Muskpasi themeluesi i SpaceX ofroi mbështetje ligjore për çdo individ që ishte “diskriminuar nga Disney ose filialet e tij (ABC, ESPN, Marvel, etj.)”. Jenner po pretendon se ajo u vra në mënyrë të padrejtë nga seriali Hulu, Kardashianet.

Elon Musk

Jenner luajti së bashku me ish-gruan e tij, Kris Jennerdhe familjen e tyre të përzier me gjashtë fëmijë, njerkat e tij, Kourtney, Kim, Khloédhe Rob Kardashiandhe fëmijët biologjikë që ndan me ish-in e tij, Kendall dhe Kylie Jenner “Të qëndrojmë me Kardashianët.” Shfaqja debutoi në 2007 dhe Jenner u shfaq për gati 20 sezone derisa seriali i realitetit u ripunua dhe u zhvendos nga E! në shërbimin e transmetimit, në 2022.

Caitlyn Jenner

Manjati X shkroi në platformë të martën – “Një burim anonim sapo ma dërgoi këtë nga Disney. Është racizëm dhe seksizëm i detyrueshëm, i institucionalizuar!”

Musk vazhdoi—”Nëse jeni diskriminuar nga Disney ose filialet e saj (ABC, ESPN, Marvel, etj), thjesht përgjigjuni këtij postimi për të marrë mbështetje ligjore.”

Elon Musk

Jenner iu përgjigj ofertës, duke komentuar nën postimin – “Hulu (degë e Disney) nuk më futi kurrë në shfaqjen e familjes sime – unë kisha qenë që nga dita e parë – kur kaloi nga E!”

Musk, 52-vjeçari ende nuk i është përgjigjur ish-olimpistit.

Caitlyn Jenner

Jenner sulmoi Disney dhe CEO të saj, Bob Iger, muajin e kaluar, në një përgjigje ndaj një komenti të postuar në X nga konsulenti politik, Richard Grenell, i cili akuzoi korporatën për praktika “partizane”.

Caitlyn Jenner

Jenner komentoi — “Pyes veten nëse kjo është arsyeja pse më pushuan nga reality show i familjes sime kur ai kaloi në Hulu (@Disney), nga E!. Nuk duhet të zgjohem mjaftueshëm. Shumë keq… Më kujtohet kur Bob Iger ishte një i ri, punëtor, shërbëtor, mbante çantat e mia, për mua menjëherë pasi fitova Olimpiadën.”

Kris Jenner

Jenner, e cila është një mbështetëse republikane dhe e Donald Trump, vazhdoi të thotë se vendimi i gjigantit të argëtimit për ta hequr atë nga “Kardashians” ishte jo vetëm një manovër e keqe biznesi, por “thjesht politike”.

Elon Musk

Jenner ka qenë gjithashtu e hapur në besimin e saj se burrat biologjikë nuk duhet të konkurrojnë në sportet e grave.

Jenner theksoi në janar – “Specialet e mia ‘Rreth Bruce’ në E! Ishin më të vlerësuarat në ekskluzivitetin e KUWTK. Disney që më braktisi ishte thjesht politike. Unë nuk u zgjova mjaftueshëm për ta dhe Bob nuk kishte ndjenjën e besnikërisë pasi u dhashë atyre vlerësimin më të lartë 2 ORË 20/20 speciale në ABC dhe një rritje masive në vlerësimet e tyre ESPY në vit kur fola.”