Monica Garcia

Klea

Burri Monica Garcia sakrifikoi familjen dhe stilin e pasur të jetës për t’u ekspozuar përfundimisht!

Burri Monica Garcia sakrifikoi familjen dhe stilin e pasur të jetës për t’u ekspozuar përfundimisht!

Identiteti i e Monica Garcias Zbulohet kunati, burri me të cilin ajo ndau një lidhje skandaloze prej 18 muajsh.

Amvisat e vërteta të Solt Lake City e reja ua zbuloi lidhjen e ndyrë kolegëve të saj në kamera, duke shtuar se skandali çoi në shkishërimin e saj nga kisha Mormone. Ylli i Bravo ka sqaruar se kunati në fjalë ishte bashkëshorti i motrës së tashmë ish-burrit të saj.

Këtë e raporton US Sun e Monikës Ish-mbrojtësi është shefi i zjarrfikësve 42-vjeçar, Jared Taylor. Jared jeton në Ogden, Utah. Ai u diplomua në Akademinë e Zbatimit të Ligjit të Weber State në maj 2019, sipas një postimi në Facebook të Weber Fire District. Ai u promovua më vonë dhe aktualisht është Shefi i Divizionit për Distriktin e Zjarrfikësve Weber.

Jared, një vendas në Utah, fitoi një diplomë në Administrim Biznesi dhe Menaxhim në Universitetin Shtetëror Weber. Ai më parë operonte biznesin e tij, një kompani transporti mallrash e quajtur Taylor’s Turf.

Jared ka katër fëmijë, siç ka Monika.

Monica Garcia

Monika derdhi çajin në fillim të sezonit gjatë një ekskursioni pazari me bashkë-yll, Heather Gay. Ajo shokoi fansat kur deklaroi troç se e ka “f**ke” kunatin e saj për 18 muaj.

Monica Garcia

Ajo shpjegoi se ia rrëfeu lidhjen peshkopit të kishës së saj sepse “ndihej fajtore”. Monika ndau se ajo ishte “e larguar nga të gjithë dhe fjalë për fjalë e padëshiruar kudo”, duke e përshkruar sprovën si “me të vërtetë një nga përvojat më të këqija të jetës sime”.

Jared me sa duket e anashkaloi përgjegjësinë dhe mbeti në kishë.

Monica Garcia

e Monikës Lidhja me kunatin e saj filloi në 2010-2011, sipas një burimi të brendshëm. Këtë e ka pohuar burimi i gazetës Jared i ndjekur Monika pasi ata “të dy ishin të pakënaqur në martesat e tyre”.

Këshilltari tha: “Ata ishin të dashuruar dhe madje folën për planet e ardhshme.”

Monika gjithmonë vërshonte rreth e rrotull Jared, por përfundimisht vendosi të mos e mbante sekret dhe i tha familjes dhe kishës së saj,” shtoi burimi i brendshëm. “Pasi u zbulua sekreti, jeta e saj u kthye përmbys.”

Monica Garcia

Monika paraqiti kërkesë për divorc nga bashkëshorti i saj në fund të dhjetorit 2013, duke përmendur dallime të papajtueshme. Ish-të kishin rritur së bashku katër vajza, Bri, 18, Jaidyn, 13; West, Kendall 7 dhe 6 vjeç. Monika iu dha kujdestaria e vetme ligjore dhe fizike e katër vajzave kur u finalizua divorci në tetor.

Monika Së fundmi zbuloi se babai biologjik i vajzës së saj të madhe, Bri, u largua kur ajo ishte një vjeç.

Monica Garcia

e Monikës Ish-bashkëshorti Majk jeton në një shtet tjetër, larg kamerave Bravo. e Monikës gruaja e kunatit bëri kërkesë për divorc nga Jared në tetor 2014. Ndarja u finalizua në mars 2015. Ai vazhdoi të rimartohej, por u divorcua në nëntor 2022.

Monika dhe Heather’s marrëdhënia mori një goditje përpara premierës së sezonit 4, si Heather’s biznesi, Beauty Lab dhe Laser LLC, ngritën një padi kundër të sapoardhurit Bravo për pagesat e humbura. Monika thuhet se ranë dakord për një marrëveshje mujore për të paguar për një seri “injeksionesh kozmetike”, sipas ekipit ligjor të Beauty Lab. Në padi pretendohej se Monika bëri një pagesë fillestare prej 449 dollarë dhe ra dakord për këstet e mëvonshme mujore prej 200 dollarësh për dhjetë muaj. Beauty Lab pohon këtë Monika dështoi në pagesat pas këstit të saj fillestar.

Monica Garcia

e Monikës avokatët ngritën një kundërpadi në shtator, duke pohuar se nuk ishin bërë pagesa të tjera për shkak të injeksioneve Monika të marra nuk u administruan në mënyrë të duhur dhe nuk arritën të prodhonin rezultatet e premtuara. Ekipi i saj ligjor pretendoi se ankesa e Beauty Lab buronte nga Heather’s inat personal ndaj yllit të saj – jo nga ndonjë pozicion ligjor legjitim.

Amvisat e vërteta të Solt Lake City transmetohet të martën, në orën 21:00 ET, në Bravo.