Chelsea Lazkani

Klea

Burri i yllit të 'Sunset', Chelsea Lazkani, kërkon që gjykata t'i refuzojë mbështetjen e bashkëshortit dhe ta dëbojë atë nga shtëpia e tyre … pretendon se është një hajdut!

Burri i yllit të 'Sunset', Chelsea Lazkani, kërkon që gjykata t'i refuzojë mbështetjen e bashkëshortit dhe ta dëbojë atë nga shtëpia e tyre … pretendon se është një hajdut!

Shitet Sunset yll Chelsea Lazkani burri i larguar, Jeff Lazkanii ka kërkuar gjykatës të refuzojë kërkesën e saj për mbështetje bashkëshortore dhe t'i japë atij aksesin e vetëm në shtëpinë e tyre në Los Anxhelos pas zhdukjes së sendeve të tij personale.

Chelsea Lazkani

Dokumentet gjyqësore të marra nga RadarOnline.com zbulojnë e Jeff-it kundër Chelsea-t paraqitjen e fundit të divorcit. Ai pranoi se divorci ishte i garantuar dhe u pajtua me kujdestarinë e përbashkët të fëmijëve të tyre, por i rezistoi çdo kërkese për mbështetje bashkëshortore.

Çifti, bashkimi i të cilit zgjati më shumë se shtatë vjet, hasi në trazira që çuan në ndarjen e tyre. Chelseanë dosjen e saj ligjore, vuri në dukje “dallimet e papajtueshme” për divorcin, duke theksuar se ata u martuan në vitin 2017 pas lidhjes në Tinder dhe lanë datën e ndarjes si “për t'u përcaktuar”.

Chelsea Lazkani

Dyshja, prindërit e Melias, tre vjeç dhe Maddox, pesë vjeç, panë Chelsea duke mbrojtur për kujdestarinë e përbashkët.

Ajo kërkoi mbështetjen e bashkëshortit në paraqitjen e saj, duke sugjeruar njëkohësisht e Jeff-it të drejtën për një mbështetje të tillë të revokohet. Regjistrimi i saj nuk zbuloi asnjë detaj të marrëveshjes paramartesore.

Chelsea Lazkani

e Jeff-it kundërshtimi ligjor kërkoi që secila palë të mbulonte shpenzimet e tyre ligjore përkatëse. Për më tepër, ai paraqiti një mocion duke kërkuar zotërimin e vetëm të pronës së tyre në Manhattan Beach, duke theksuar nevojën për një direktivë gjyqësore për të parandaluar që Chelsea të ndryshojë, zhvendosë ose dëmtojë ndonjë send personal brenda rezidencës.

“Gjatë martesës, palët fituan pronën e Manhattan Beach për rreth 2,900,000 dollarë, duke marrë një hipotekë prej 500,000 dollarësh kundër pronës. Hipoteka mbahet vetëm në emër të palës përgjegjëse. I anketuari ka një pretendim 2,100,000 milion dollarë për rimbursim të pronës së veçantë në pronën Manhattan Beach dhe vlerëson se vlera e drejtë e tregut të pronës është afërsisht 4,200,000 dollarë. Pala përgjegjëse, pa kontribut nga kërkuesi, paguan hipotekën, taksat e pronës dhe faturat e tjera mujore në Manhattan Beach Property.”

Chelsea Lazkani

Jeff pretendoi se pas fillimit të procedurave të divorcit nga Chelsea, sjellja e saj u bë e dyshimtë, duke vënë në dukje: “disa nga sendet e mia personale janë zhdukur ose janë zhvendosur nga rezidenca e Manhattan Beach nga Chelsea. Për më tepër, ajo një herë më goditi me forcë në fytyrë, duke rezultuar në thyerje të syzeve dhe një plagë të lehtë në fytyrë. Duke pasur parasysh këto rrethana, nuk është e favorshme për ne dhe fëmijët të bashkëjetojmë në shtëpinë e Manhattan Beach, e cila është kryesisht prona ime.”

Chelsea Lazkani

Ai detajoi, “Veçanërisht, një shall që më la trashëgim gjyshja ime e ndjerë është zhdukur, si dhe një kapele që i përket babait të Peticionit dhe çelësi rezervë i makinës sime. Pasi nuk munda ta gjeja Rolex-in tim, Chelsea pranoi se e kishte zhvendosur. Për më tepër, ajo ka lëvizur në mënyrë të fshehtë rreth pronës dhe madje është përpjekur të hyjë në dhomën time, duke supozuar se unë kam munguar.”

Jeff deklaroi, “Ajo ka shfaqur më parë agresion fizik ndaj meje dhe, pas paraqitjes së kërkesës për divorc, ajo shtoi një bravë në dhomën kryesore të gjumit, duke më mbyllur në mënyrë efektive. Ajo tani monitoron dhe regjistron nga distanca lëvizjet e mia në pronë.”

Ai i sugjeroi gjykatës që Chelsea ka mundësinë të banojë me një mik në afërsi ose të marrë një qira afatshkurtër.

Megjithatë, gjykatësi e hodhi poshtë kërkesën urgjente të Jeff-it, duke i dhënë atij mundësinë për të rishikuar mocionin në një datë të mëvonshme.