Burri i Whitney Port gërmon një vrimë” shprehu shqetësimin e peshës për 'estetikën'

Klea

Burri i Whitney Port gërmon një vrimë” shprehu shqetësimin e peshës për ‘estetikën’

Paralajmërim për shkaktimin: Artikulli vijues do të diskutojë implikimet e të ngrënit të çrregullt.

Whitney Port ka qenë nën mikroskop këtë verë. Paraqitja e fundit e alumit Hills i kishte shqetësuar fansat për shëndetin e saj të përgjithshëm. Aktiviteti dhe fotot e saj në Instagram tregonin një figurë dukshëm më të hollë dhe fansat shprehën shpejt shqetësimin e tyre.

Gjithashtu, burri i Whitney, Tim Rosenman ishte “i shqetësuar” për peshën e rënë të gruas së tij. Ishte reagimi i kuptueshëm i një burri të shqetësuar. Por siç rezulton, motivimi i tij mund të befasojë disa.

Tim donte të “vendoste rekordin” gjatë episodit të së martës të shfaqjes With Whit, një podcast që prezanton gruaja e tij.

Epo, ai vendosi diçka të drejtë. Dhe nuk duket se kjo i bëri ndonjë nder.

Sipas Tim, ai ishte i shqetësuar për peshën e Whitney sepse ajo u bë “shumë e hollë nga pikëpamja estetike”. Gjithashtu, producenti mendoi se ish-ylli i realitetit televiziv mund të “bëhej më i nxehtë” nëse shtonte pak peshë.

Tim pranoi se komentet e tij mund të “hapen [him] deri në të qenit një vrimë.” Megjithatë ai “personalisht preferon[s her] me 10 deri në 15 paund të tjera… nga këndvështrimi i pamjes.”

“Unë isha i shqetësuar se mund të bëheshe më i nxehtë me 10 ose 15 kilogramë më shumë, dhe ndoshta kjo është e frikshme,” tha ai në një moment të mëvonshëm në podcast.

Po, ai tha atë.

Whitney e mori me qetësi dhe pranoi se asaj gjithashtu nuk i pëlqen “estetikisht” pamja e saj. Por sipas yllit të The City, ka një arsye të vlefshme mjekësore për humbjen e saj në peshë.

“Gjithçka erdhi nga momenti kur grisa ezofagun dhe humba gjithë atë peshë kur u sëmura”, shpjegoi ajo. “Që atëherë, unë mendoj se thjesht nuk e kam vënë atë përsëri.”

Whitney gjithashtu u kërkoi fansave të saj të qëndronin të qetë për peshën e saj, duke sugjeruar se ajo ishte “jashtë proporcionit”.

Në një përpjekje për të rifituar pak terren mbi shëndetin e saj, Whitney ndau planet për të punuar me një nutricioniste. Ajo mohoi të kishte një çrregullim të të ngrënit, përkundrazi ajo vuan nga “të ushqyerit e çrregullt”.