Luis Ruelas

Klea

Burri i Teresa Giudice, Luis Ruelas, akuzohet se ka mashtruar MILIONA nga kompani të ndryshme!

Burri i Teresa Giudice Luis Ruelas Akuzuar për mashtrim të miliona kompanive të ndryshme!

Tereza Giudice burri, Luis Ruelasështë emëruar në një skemë që dyshohet se ka mashtruar miliona nga kompani të shumta.

Luis Ruelas

Luis Ruelassë bashku me Marcello Genovese, CEO i Vinivia, aktualisht po përballet me akuza për sjellje të pahijshme financiare që përfshijnë shuma të konsiderueshme që u detyrohen punonjësve, kompanive, shitësve dhe agjencive, pavarësisht raporteve për llogaritë e varfëruara të biznesit. Vinivia, me seli në Zvicër, është e specializuar për të ndihmuar krijuesit e përmbajtjes në fitimin e parave nga puna e tyre përmes transmetimit të drejtpërdrejtë.

Luis Ruelas

Luis Ruelas dhe CEO i Vinivia akuzohen për mashtrim, u detyrohen miliona kompanive

Pavarësisht e Luis Ruelas mohimi i çdo lidhjeje me Marcello Genovese, informacionet e brendshme sugjerojnë se ata ndanin hapësirën e zyrës në Los Angeles. Për më tepër, tregon një bobina rrëfimtare në Instagram Luis duke miratuar Vinivia, duke sugjeruar një përfshirje më të thellë midis të dyve. Së fundmi janë shfaqur raporte që tregojnë se Luis shfrytëzoi rezidencën e tij për të siguruar një hua prej 1 milion dollarësh.

Praktikat e biznesit me hije Luis Ruelas

Teresa Giudice dhe Luis Ruelas

Sipas Hollywood Unlocked, Genovese dyshohet se i udhëzoi punonjësit e Vinivia të trajtonin Luis si investitor. Kjo direktivë përfshinte lëshimin e një çeku prej 300,000 dollarësh për një entitet fiktiv të quajtur Influencer Nation, si dhe një shtesë prej 100,000 dollarësh të caktuar për përdorim personal nga Ruelas dhe djemtë e tij. Më vonë u zbulua se Influencer Nation nuk ekzistonte dhe nuk kishte investitorë të vërtetë të lidhur me të.

Luis Ruelas i detyrohet miliona

Luis Ruelas

Marcello Genovese përballet me akuzat për orkestrimin e një marrëveshjeje mashtruese prej 6 milionë dollarësh që përfshin familjen D’Amelio, e cila përfundimisht u shemb në mes të protestave publike. Burimet tregojnë se Genovese kërkuan kredi nga bankat amerikane për shkak të mungesës së fondeve të disponueshme për pagesat paraprake për shitësit, duke zgjedhur të mos përdorin financat personale. Ky tendosje financiare thuhet se ka çuar në borxhe të papaguara ndaj shitësve dhe kontraktorëve zviceranë, së bashku me afatet e shpeshta të humbura të listës së pagave që rezulton në përfundimin e mbulimit të sigurimit shëndetësor të punonjësve.

Luis Ruelas

Për më tepër, është zbuluar se Vinivia pretendoi në mënyrë të rreme zgjerimin përmes një platforme të quajtur Vidpresso, e cila në fakt u themelua nga Randall Bennett dhe nuk ka asnjë lidhje me Vinivia.

Pas një sërë krizash financiare, Vinivia ndërpreu të gjithë punonjësit e saj, përveç njërit, mes borxheve në rritje prej 1.5 milionë dollarësh që u detyroheshin kompanive të shumta deri në maj. Burime pranë situatës bënë të ditur akuza ndaj Marcellos Genovese, duke përfshirë fabrikimin e emaileve që supozohet se nga Vinivia për të siguruar 60 milionë dollarë në mënyrë të paligjshme nga një kompani tjetër. Për më tepër, Genovese supozohet se i detyrohet më shumë se 335,000 dollarë një biznesi tjetër, me pagesa të rikthyera të lidhura me transferta mashtruese bankare dhe transaksione me kartë krediti.

Luis Ruelas

te dyja Genovese dhe Luis Ruelas janë përmbajtur nga dhënia e deklaratave mes këtyre akuzave të rënda. Për më tepër, Vinivia ka çaktivizuar komentet në platformat e saj të mediave sociale.

Luis Ruelas

Në shkurt 2024, Luis Ruelas dhe hetues privat, Bo Dietle gjetën veten të përfshirë në një betejë ligjore mbi akuzat për hakerim kompjuterik me qëllim “ngacmimin dhe abuzimin” drejtuar Vanessa Reiser, një ish e fejuar e një ylli nga Amvise të vërteta të Nju Xhersit.

Teresa Giudice

Dokumentet e gjykatës e zbuluan këtë Luis dhe Bo Dietl të lidhura dukshëm gjatë sezonit 13 të Shtëpiake të vërteta të Nju Xhersit, së bashku me një ekip avokatësh, po përballen me një padi të ngritur nga avokatët me bazë në Nju Jork. Padia pretendon se dyshja ka aksesuar në mënyrë të paligjshme informacione të ndjeshme brenda sistemit ligjor për të zbuluar informacione të dëmshme për një nga partnerët e kaluar të yllit të realitetit televiziv, i cili mbetet i paidentifikuar në procedurat ligjore.

Teresa Giudice

Paditësi Kevin Johnson, duke folur për Daily Beast, konfirmoi se individi në fjalë ishte Vanessa Reiser. Padia akuzon Luis, Bo Dietl, dhe përfaqësuesit e tyre ligjorë për të vepruar “me qëllim kriminal, të pamatur, keqdashës, mashtrues të krijuar për të mashtruar” paditësit. Thuhet se ata kërkuan të fshehin aktivitetet e tyre duke shfrytëzuar privilegjin avokat-klient dhe burimet e hetimit privat për të punësuar hetues që kanë marrë në mënyrë të paligjshme të dhëna personale rreth Vanessa Reiser.