Burri i Jessel Taank, Pavit Randhawa bëri udhëtimin e tij në Vietnam, ja çfarë ndodhi

Klea

Burri i Jessel Taank, Pavit Randhawa bëri udhëtimin e tij në Vietnam, ja çfarë ndodhi

Kur Pavit Randhawa tha se do të bënte një udhëtim të vetëm në Vietnam, shumë prej tyre ngritën flamuj shqetësimi. Të dy yjet e Real Housewives të Nju Jorkut dhe fansat e saj sugjeruan se diçka nuk shkonte, veçanërisht pasi arsyeja e deklaruar e udhëtimit të tij ishte një sanduiç.

Madje Jessel Taank fillimisht ishte skeptike, por duket se ajo erdhi pa problem. Nga ana tjetër, yjet e saj të RHONY nuk mund ta braktisnin atë. Ata patën një qëllim të vërtetë për t’u përfshirë në martesën e Jessel gjatë gjithë sezonit 14.

Natyrisht, siç e kuptuan shumë fansa, bashkëshorti i Jessel është një ushqimor i madh. Duke marrë parasysh që turizmi ushqimor është i gjallë dhe i mirë, misioni i deklaruar i Pavit – sigurimi i një sanduiçi – nuk ishte aspak i largët. Tani, Pavit dhe Jessel i janë drejtuar udhëtimit pas përfundimit të tij.

Pavit “hëngri një sasi absurde ushqimi” në Vietnam

Pavit foli me Us Weekly më 17 tetor, duke zbuluar se ai “hëngri një sasi absurde ushqimi. Mendoj se kam qenë atje për 30 orë dhe kam pasur shumë ushqim.” Pavit ishte gjithashtu i shpejtë për të adresuar thashethemet se ai po shkonte në Vietnam për t’u lidhur me punonjëset e seksit. “Unë kurrë në jetën time nuk kam dëgjuar për njerëz që shkojnë në Vietnam për turizëm seksual.”

Ai tha më tej, “Të lidhësh ndonjë vend të Azisë Jugore për këtë është si, ‘OK, kjo është e çuditshme’. Vietnami është ndoshta një nga vendet më të bukura. Ushqimi është i mahnitshëm. Ne kemi qenë atje disa herë. Është një vend i bukur. Njerëzit janë të mahnitshëm. Kështu që ta lidhësh atë me këtë është vërtet e çuditshme.”

Jessel foli gjithashtu për udhëtimet e Pavit dhe shqetësimet e anëtarëve të kastit. “Ai udhëton shumë vetë,” tha ajo. Më pas ajo sugjeroi që yjet e tjerë të RHONY që shprehnin thashethemet dhe shqetësimet ishin projeksion dhe “pasiguri” nga ana e tyre. “Nëse gjëja e parë që u shkon në mendje njerëzve është: “Oh, mirë, ka diçka të dyshimtë që po ndodh”, është e çuditshme.”

Ribashkimi i Real Housewives of New York City transmetohet Pjesa 1 të dielën, më 22 tetor në 9/8c në Bravo.