Dolly Parton

Klea

Burri i Dolly Parton-it i dha lejen për të tradhtuar me burra të tjerë!

Burri i Dolly Parton-it i dha lejen për të tradhtuar me burra të tjerë!

Dolly Parton's burri, Karl Deannuk u mërzit kur gruaja e tij krijoi lidhje të ngushta me burra të tjerë, sipas legjendës së muzikës country. Dekani edhe të dëshiruar Parton një udhëtim të mirë kur ajo u nis për një largim romantik me një burrë tjetër, gjatë martesës së tyre.

Dolly Parton

Parton krijoi një miqësi të ngushtë me një burrë të quajtur Bob Hunka ndërsa punonte së bashku me Emmylou Harris dhe Linda Ronstadt në albumin e tyre “Trio”.

“Ne thjesht u morëm me njëri-tjetrin,” Parton shkroi në autobiografinë e saj të vitit 1994, “Dolly: Jeta ime dhe punë të tjera të papërfunduara”.

Dolly Parton

“Ne kishim të njëjtat pikëpamje për Zotin, fenë dhe jetën. Sado e çuditshme të duket, ne jemi binjakë shpirti, jo të dashuruar, por thjesht miq të ngrohtë dhe të mrekullueshëm. Disa nga udhëtimet shpirtërore më shpërblyese në të cilat kam qenë ndonjëherë janë bërë me Bobin.»

Dolly Parton

Parton vendosi të bënte “një udhëtim të fundit” me shokun e saj pasi Hunka u fejua. Këngëtarja ka rezervuar dy bileta për në Evropë, por ka shpjeguar në librin e saj Dekani nuk ishte i shqetësuar, sepse nuk i pëlqenin ekskursione të tilla.

“Epo, kishte Karl dhe e fejuara e Bobit, duke përshëndetur lamtumirë, ndërsa unë dhe Bobi nisëm një aventurë tepër romantike”, ka shkruar ajo. “Karl kurrë nuk do të bënte diçka të tillë me mua. Ai nuk është në darka me qirinj dhe verë të mirë. Ai nuk do të hajë asgjë që nuk e sheh dhe nuk pi fare. Megjithatë, ai nuk do të më privonte nga kjo. Ai do të preferonte të jem me një burrë, sepse ai ndihet sikur jam më i mbrojtur nga pikëpamja e sigurisë sesa me një grua tjetër. Çfarëdo bagazhi që unë dhe Bob morëm me vete, faji nuk ishte pjesë e saj.”

Dolly Parton

Parton shkruante se Dekani rrallë bëhej xheloze për miqësinë e saj me burrat dhe nuk shqetësohej nga thashethemet për lidhje.

Karl ka pasur njerëz të ndryshëm dhe madje edhe anëtarë të familjes i janë afruar për të thënë se kam pasur një lidhje me këtë apo atë person.” Parton ka shkruar. “Karl Thjesht do të thoshte, 'Epo, do të mendoja më pak për çdo mashkull që nuk ra në dashuri me të'. Dhe ai do të thotë. Ai duket se e kupton se si jam unë dhe si janë njerëzit ndaj meje. Ai duket se e di se unë do të kthehem dhe se marrëdhëniet e dashurisë dhe marrëdhëniet janë vetëm pjesë e marrëdhënieve të mia me njerëzit.”

Dolly Parton

Ajo shtoi se burri i saj e dinte se ai ishte prioriteti i saj kryesor, pavarësisht muhabeteve.

“Ai e di që unë gjithmonë do të kthehem në shtëpi. Dhe sa të jetoj do të jemi gjithmonë bashkë”, ka shkruar ajo. “Kjo është gjithçka që ka rëndësi për të. Dhe ai ka të drejtë.”

Dolly Parton

Parton gjithashtu shkroi për miqësinë e saj të ngushtë me menaxherin e saj, Sandy Gallin. Gallin, një burrë homoseksual dhe Parton ndanë një lidhje shumë të ngushtë, me e dekanit bekim.

“E di që do të jemi gjithmonë aty për të nxjerrë njëri-tjetrin nga çdo stuhi në jetë, dhe kjo më jep ngushëllim të madh”, shkroi ai. “Karl nuk është aspak e kërcënuar nga marrëdhënia ime me Sandy; Në fakt, ai është shumë mirënjohës për këtë, sepse ai e di se unë jam i dashur dhe kujdesur për të kur nuk jam me të.”