'Burrat Misogynist': Bachelorette Charity Lawson Shades Nick Viall

Klea

‘Burrat Misogynist’: Bachelorette Charity Lawson Shades Nick Viall

Podkasterët e marrëdhënieve duket se po bëhen gjithnjë e më të popullarizuar çdo vit. Natyrisht, shumë nga këto podkaste të “marrëdhënies” janë thjesht platforma për “mashkujt alfa” për të “mbytur” gratë. Arsyeja që ata fitojnë kaq shumë tërheqje në radhë të parë është sepse ata u bëjnë thirrje atyre ndjeshmërisë së alt-right.

Tifozët e The Bachelor dhe Beqare mund ta kujtojë atë Nick Viall ka një podcast për marrëdhënie. Dy herë nënkampionia Bachelorette po del gjithashtu me një libër këshillash takimesh. Në një episod të fundit të Viall Files, Nick iu referua Charity LawsonBachelorette aktuale, si një “magnet f*** djali”.

Nick gjithashtu vazhdoi duke thënë se Charity po i puthte burrat shumë më tepër sesa ajo po bisedonte me ta. Kjo, në sytë e tij, pengoi aftësinë e saj për të krijuar një lidhje. Po. Nick, si shumë podkasterë të marrëdhënieve, mban qëndrimin e një kritiku objektiv. Por shumë mund t’i shihnin komentet e tij për atë që ishin, duke përfshirë Charity.

Charity ia kthen zjarrin Nick on Threads

Charity shkoi në llogarinë e saj në Threads të enjten, më 20 korrik, për të ndarë një mesazh të përgjithësuar por të theksuar. Ajo shkroi, “Ndoshta është koha që të ndalojmë së marri këshilla për takime nga personalitete të pakualifikuara televizive që pëlqejnë të shajnë gratë për hir të shikimeve.” Përgjigjet e dinin saktësisht se kujt i referohej Charity.

Siç shkroi një përdorues, “Fakti që të gjithë e dinë se për kë po flisni pa pasur nevojë të thoni emrin e tij është TË TRETË.” Po, ishte e qartë se Charity po fliste për Nick-un në vazhdën e komenteve të tij ndaj saj. Pothuajse të gjitha përgjigjet treguan një derdhje të madhe mbështetjeje për Charity dhe qëndrimin e saj.

Një përgjigje e paralajmëroi atë, “ai patjetër do të jetë si ‘Më vjen keq që e ndjen këtë, por unë thjesht do të flas për atë që shoh në ekran’ dhe më pas do t’ju ftoj në podkastin e tij për të ‘treguar anën tuaj të historisë’ … për shikime,” duke paralajmëruar më tej, “Mos e bëj këtë vajzë që Issa e ka krijuar”. Është pothuajse qesharake se sa të parashikueshëm janë bërë këta podkasterë të marrëdhënieve.

Bachelorette vazhdon të hënën në orën 9/8c në ABC.

NA TRUAN – A JENI PAJTOHET ME BAMËSIMIN? A ËSHTË NICK MISOGJINISTIK? APO JENI NË ANËN E NIKUT?