Burimi mohon planet e rifillimit të Real Housewives të Atlantas

Klea

Burimi mohon planet e rifillimit të Real Housewives të Atlantas

Vetëm disa orë pasi lajmet filluan të vërtiteshin për një potencial Amvise të vërteta të Atlantës rindizni, kjo mund të mos jetë ende rasti.

Shumë fansa kanë shprehur zhgënjimin e tyre për sezonin e fundit të RHOA. Qoftë disa nga aktorët, linjat e historisë ose mungesa e dramës emocionuese, është e qartë se sezoni 15 dështoi të arrijë në shenjë. Rrjedhimisht, vëzhguesit kanë bërë thirrje për një rindezje të plotë – stili RHONY.

Sipas Love B Scott, producentët e Real Housewives of Atlanta ishin të pakënaqur me ribashkimin e ardhshëm me dy pjesë dhe planifikuan të largonin të gjithë kastin.

“Një burim afër prodhimit na thotë se Bravo është përtej i emocionuar me pritjen e Real Housewives të Nju Jorkut të rindezur së fundmi, kështu që ata janë plotësisht në bord me vendimin e prodhimit për të riformuar RHOA.”

Por përpara se të emocionohemi shumë (dhe po, mund ta pranoj, isha pak i emocionuar), një burim na ka thënë zyrtarisht që të frenojmë.

Ende nuk ka tronditje të RHOA

Pavarësisht mosmiratimit nga fansat, “asgjë zyrtare nuk është vendosur” në lidhje me sezonin e ardhshëm të RHOA, tha një burim për Page Six. Ata gjithashtu thanë se producentët kanë kërkuar për gra të njohura për të filmuar; megjithatë, askush nuk dëshiron të dalë për të luajtur.

“Ata nuk kanë gjetur ndonjë person të famshëm të njohur që dëshiron të jetë në rindezje, dhe nëse nuk mund të gjejnë ndonjë person të famshëm që dëshiron të jetë në shfaqje, atëherë ata nuk mund ta rinisin të gjithë shfaqjen.”

Për më tepër, një burim i dytë i tha Entertainment Tonight se “asnjë vendim” nuk do të merret deri pas transmetimit special komercial të ribashkimit.

Për momentin, mund të vazhdoni të shikoni The Real Housewives of Atlanta çdo të diel në orën 8/7c.