Kathryn Dennis

Klea

Bukuria jugore: Viktima e goditur dhe vrapuar e Kathryn Dennis thyen heshtjen e saj

Bukuria jugore: Viktima e goditur dhe vrapuar e Kathryn Dennis thyen heshtjen e saj

Zëvendës sherifi i Karolinës së Jugut, Michelle Ward, po flet pasi ajo pothuajse ishte kositur nga Kathryn Denisnë një incident përplasjeje të tetorit. Reparti i tha Radar Online se ajo mund të ishte plagosur rëndë apo edhe vrarë nëse nuk do të kishte arritur t’i largohej nga rruga e parë. Sharmi jugor SUV i yllit me shpejtësi.

Kathryn Denis

Roja i kalimit të shkollës i tha mediumit se ishte mirënjohëse që fëmijët e saj nuk po kalonin rrugën kur Denis’ 2022 Ford Bronco kaloi pranë shkollës fillore Whitesville në Moncks Corner.

Kathryn Denis

Dokumentet e vërtetuan këtë Denis u identifikua si pronari i mjetit dhe u arrestua, pas episodit të frikshëm të 20 tetorit.

Kathryn Denis

Reparti ndau, nëpërmjet një interviste telefonike, se ishte frikësuar për jetën e saj kur pa automjetin me shpejtësi.

“Ju keni një automjet që ju vjen, kufiri i shpejtësisë atje është 35 (mph), por ju mund të thoni se ky person nuk po bën 35 dhe po goditet – kjo dhemb,” shpjegoi ajo.

Kathryn Denis

Zëvendës Zyra e Sherifit të Qarkut Berkeley vazhdoi: “Automjeti më goditi në anën e djathtë. Për fat, u ktheva për të vënë re se ajo nuk po ndalonte, sepse përndryshe, do të isha goditur në shpinë – i verbër. Por u ktheva dhe pashë që automjeti nuk po ndalonte dhe u përpoqa të largohesha nga rruga, por nuk isha më i shpejtë se makina, për fat të keq.”

Kathryn Denis

Reparti shpjegoi se ajo ktheu kyçin e këmbës kur u përpoq t’i shmangej fuoristradës, e cila rrëshqiti anën e djathtë të trupit të saj. Ajo shtoi se dora e djathtë i ishte thyer pasi e nxori instinktivisht për të mbrojtur veten. Repartie cila ende mban një çizme në këmbë, pranoi se gjërat mund të kishin shkuar shumë më keq.

“Në varësi të mënyrës se si goditet, mund të godasësh kokën në beton ose asfalt, dhe kjo mund të jetë e dëmshme,” tha ajo. “E dua jeten time. Nuk jam gati të largohem. Edhe atë që ata i konsiderojnë lëndime të vogla – është e madhe për mua. Unë nuk mund të bëj punën time normale. Unë nuk mund të bëj aktivitetet e mia jashtëshkollore. Ka shumë gjëra që nuk mund t’i bëj. Më pengon jetën në mënyrë drastike.”

Kathryn Denis

Reparti përdori radion e saj të policisë për të transmetuar një përshkrim të automjetit si dhe një numër të pjesshëm të targës për të dërguar. Ajo e përshkroi shoferin si një “femër të bardhë me flokë bjonde të pista”, sipas raportit të policisë.

Kathryn Denis

Patrulla e autostradës së Karolinës së Jugut aktualisht po kryen një hetim dhe ende nuk është ngarkuar Denis.

Kathryn Denis

Reparti zbuloi se ajo nuk kishte parë kurrë “Sharmi jugor” dhe nuk kishte dëgjuar për ish-yllin e Bravo-s, derisa ajo pothuajse u godit nga ajo nxënës të mbrojtur.

“I mbyll sytë, edhe sot, dhe ende mund ta shoh atë person në makinë,” tha ajo.