Brynn Whitfield trajton fëmijërinë 'e errët' dhe kohën e burgut të prindërve të saj

Klea

Brynn Whitfield trajton fëmijërinë ‘e errët’ dhe kohën e burgut të prindërve të saj

Në episodin e 6 gushtit të Shtëpiake të vërteta të Nju Jorkutamvisat e tjera vunë re atë konsulent marketingu Brynn Whitfield duket se nuk ka të afërm të afërt, ndaj është gjithmonë e trishtuar dhe e izoluar gjatë festave. Ata vendosën të bënin një festë për të treguar se sa e dashur dhe e vlerësuar është ajo.

Gjatë darkës, gratë e tjera e inkurajuan Brynn të hapej për jetën e saj. Pasi fillimisht refuzoi të fliste për këtë, ajo e përlotur tregoi historinë e saj kur Sai De Silva e nxiti atë “thjesht të ndajë”. Ajo tha se nëna e saj kishte qenë shumë e re kur kishte tre fëmijët e saj.

“E vetmja herë që vëllai dhe motra ime dhe unë jetuam me prindërit e mi ishin gjashtë muajt e parë të jetës sime,” tha ajo. “Dy njerëzit që supozohej të më donin nuk më donin. Ose nuk mundi… Kishte abuzim dhe neglizhencë…” US Sun ka marrë ekskluzivisht dokumente gjyqësore që shpjegojnë të kaluarën e dhimbshme të Brynn.

Babai i Brynn ishte brenda dhe jashtë burgut

(Foto nga Bryan Bedder/Getty Images për Vox Media)

Sipas të dhënave të gjykatës, babai i lindjes së Brynn ishte Alton Duane (“Wayne”) Whitfield nga Ann Arbor, Michigan. Ai ishte brenda dhe jashtë burgut nga viti 1978 deri në mesin e viteve ’90 për akuza që përfshinin shkrim të çeqeve të këqija, vjedhje, vjedhje, mashtrim me pakicë dhe posedim të një substance të kontrolluar.

Mjerisht, ai ndërroi jetë në nëntor 2003. Sipas nekrologjisë së tij, ai ishte vetëm 51 vjeç. Ai “pati disa vështirësi në fillim të jetës së tij”, por përfundimisht “e ktheu jetën e tij”, duke vazhduar të fitonte një doktoraturë nga Universiteti Bridgeport në Bridgeport, Connecticut.

Ai ishte baba i tetë fëmijëve, duke përfshirë Brynn dhe dy vëllezërit e motrat e saj.

Nëna e Brynn-it gjithashtu luftoi

Brynn Whitfield
(Foto nga Dia Dipasupil/Getty Images)

Nëna e Brynn, Jill Marie Mitchell, kaloi probleme të ngjashme me ligjin gjatë fëmijërisë së vajzës së saj. Vendasja e Miçiganit, e cila tani është 58 vjeç, shkoi në burg në qershor 1987, vetëm disa muaj pasi kishte vendosur fëmijët e saj për birësim. Brynn ishte gjashtë muajsh në atë kohë.

Pas lirimit të saj, Jill shkoi në një qendër korrigjuese në komunitet, përpara se të kthehej në burg në nëntor 1988. Në vitin 1990 ajo u lirua me kusht dhe përfundimisht u lirua në vitin 1992. Akuzat kundër saj përfshinin shkeljen e ligjit të kartave të kreditit, shkrimin e çeqeve të këqija dhe kryerjen e vjedhjes me mashtrim.

“Nëna e saj ishte e re dhe thjesht nuk e përballonte dot [parenting] në atë kohë”, tha një i afërm i Brynn-it, i cili dëshironte të mbetej anonim. “Ajo nuk ishte në gjendje t’i jepte Brynn jetën që ju duhet t’i jepni një fëmije.”

Përfundimisht, duke takuar një burrë tjetër, Jill u martua dhe pati katër fëmijë të tjerë. Ajo arriti të qëndronte jashtë telasheve gjatë rritjes së familjes së saj të re, por kurrë nuk u rilidh me tre fëmijët e saj më të mëdhenj, të cilët jetonin me gjyshen e tyre Darlene.

Një jetë e mirë me gjyshen

Sipas të afërmit anonim, Darlene i dërgoi fëmijët në shkolla të mira dhe ata kishin një jetë të mirë nën kujdesin e saj. “Bryn ishte shumë i afërt me gjyshen e saj … Ajo e donte shumë atë.”

Gjyshja e Brynn-it vdiq në mars 2021 në moshën 81-vjeçare. Nuk kishte asnjë shërbim funerali që mund ta kishte bashkuar familjen, për shkak të pandemisë Covid.

Vëllai i Brynn besohet se jeton në Korenë e Jugut, ndërsa motra e saj është ende në Michigan. Ata u larguan si të rritur dhe mbeten të larguar nga njëri-tjetri.

Real Housewives of New York transmetohet të dielave në 9/8c në Bravo.