Brynn Whitfield qorton gjyqtarin Tamra për Sulmet e Andy Cohen

Klea

Brynn Whitfield qorton gjyqtarin Tamra për Sulmet e Andy Cohen

Ylli i Real Housewives of New York Brynn Whitfield di të luajë lojën. Ajo definitivisht kontrollon të gjitha kutitë për të qenë një shtëpiake e vërtetë, përveçse, e dini, të qenit e martuar.

Brynn patjetër bëri një deklaratë për RHONY të ri. Tani ajo po ngjyros jashtë kutisë dhe po bën një deklaratë rreth Gjyqtari Tamra. Pas ribashkimit të Tammy Sue Andy Cohen goditi mediat, shikuesit nuk hezituan të ndajnë mendimet e tyre për gojën e Tamrës. Tani Brynn hyn në strofkën e luanëve dhe rrezikon një zemërim OC sepse ajo mendon se Big Daddy meritonte më mirë.

Fjalët e mençura të Brynn drejtuar Tammy Sue

Kur Andi u përpoq të ndërthurte informacione të rëndësishme për kontekstin në një bisedë ribashkimi, ai u mbyll menjëherë. Real Housewives of Orange County e përfundoi sezonin 17 me një ribashkim të tensionuar ku Tamra u përfundua me baltë në fytyrë.

Gjatë një diskutimi me Heather Dubrow për t’i quajtur njerëzit “humbës”, Andy i kujtoi Tamrës se ajo në thelb e quajti të gjithë kastin “humbës” në BravoCon vitin e kaluar. Tamra nuk e vlerësoi shënimin dhe thuajse i tha Andit që të fyhej. Ajo gjithashtu i tha atij “të heshtë” në një moment.

Ndërsa Tamra mund ta kishte vënë në rrezik punën e saj me gojën e saj të madhe, ajo nuk fitoi asnjë fans duke qortuar shefin e saj. Duke përfshirë Brynn. Sipas Page Six, gjatë një eventi të hënën në mbrëmje, Brynn kishte disa këshilla për Tammy Sue. “Mos i thuaj babit të f-k off!”

Brynn fillimisht vuri në dukje se ajo është një fanse e madhe e Tamra. Kjo është në thelb ajo që duhet të thuash përpara se të mbledhësh dikë deri në fund. Ajo shtoi: “Unë nuk e kafshoj dorën që më ushqen dhe po ushqehem shumë mirë!”

Natyrisht, sapo Tamra të mësojë për këtë, ajo menjëherë do të rrëmbejë vajzën e John Mellencamp dhe do të vazhdojë të sulmojë Brynn në podcast-in e saj. Pastaj Brynn do t’i bashkohet një morie yjeve të tjerë të Bravo që Tammy Sue ka në listën e saj të njerëzve që guxojnë ta thërrasin atë.

Sa i përket Tamrës, ajo tashmë ka dalë duke shpjeguar se ashtu sillen ajo dhe Andi dhe nuk ka ndjenja të vështira. Kastët e Sezonit 18 të RHOC ende nuk janë finalizuar, pavarësisht raporteve të mëparshme për të kundërtën.