Brynn Whitfield nga RHONY i jep këshillat më të mira për takime

Klea

Brynn Whitfield nga RHONY i jep këshillat më të mira për takime

Kushdo që urren përsëritjen e re të Shtëpiake të vërteta të Nju Jorkut qartazi nuk ka parë kurrë më shumë se pesë sekonda Brynn Whitfield në ekran. Ajo është ylli i sezonit 14 që nuk ka frikë të jetë i çrregullt – thjesht shikoni etiketën e saj. Brynn është gjithçka që dua tek Real Housewives dhe më shumë. E kam të vështirë të besoj se e kemi njohur vetëm për një episod pasi ajo tashmë ndihet si një Bravoleb e dashur.

Brynn nuk është thjesht një trazues i vogël tenxhere; ajo është gjithashtu një bombë. Ajo është seksi, e suksesshme dhe me hije. Plus, ajo nuk është e turpshme. Ajo kishte topat për të bastisur dollapin e Jenna Lyons gjatë vizitës së saj të parë në banesën e saj. Vërtet, ajo është një yll i realitetit televiziv në zhvillim.

Brynn bëri bujë gjatë premierës së sezonit 14 të RHONY në më shumë se një mënyrë. Në një intervistë për “The Daily Dish” të Bravo, Brynn vendosi të ndajë këshillat e saj për flirtim të pamend me masat që janë vërtet kaq të markave.

Këshilla për flirtim me Brynn Whitfield

(Foto nga: Cindy Ord/Bravo)

Ishte vërtet karrem për një intervistues që t’i kërkonte Brynn-it të ndante këshillat e saj për flirtim me njerëzit, por jam mirënjohës që e bënë. Brynn theksoi rëndësinë e krijimit të kontaktit me sy, por me kthesën e saj. “Gjithmonë, seriozisht, rrihni qerpikët”, tha ajo, duke pretenduar se kjo ju bën “40 për qind më tërheqës”. Unë dua një grua Bravo në STEM.

Brynn beson gjithashtu në një trend të TikTok të quajtur “trekëndëshi i flirtimit”. Ideja është që të shikojmë një person fillimisht në syrin e djathtë, pastaj gojën e tij dhe në fund syrin e majtë në një formë trekëndëshi. Përsëri, ju duhet të doni se sa teknike është kjo për të.

Këshilla e fundit e Brynn është të jesh i sigurt dhe të ndjesh veten. “Nuk ka rëndësi sa e nxehtë dukesh”, shtoi ajo, duke theksuar se më shumë ka të bëjë me atë se si ndihesh. Energjia e Brynn-it më jep shumë ndjenja, kështu që ndoshta ajo ka një pikë me këto fjalë të mençura.

Real Housewives of New York vazhdon të dielave në 9/8c në Bravo.

NA THONI – ÇFARË MENDONI PËR KËSHILLAT E FLIRTIT TË BRYNN WHITFIELD? SI JENI PËR SEZONIN E RI DERI TANI TË RHONY?