Brynn Whitfield kritikon Bravo fansin për sugjerimin që ajo është shoqëruese

Klea

Brynn Whitfield kritikon Bravo fansin për sugjerimin që ajo është shoqëruese

Konsensusi tregon se fansat po i duan Real Housewives të Nju Jorkut. Por me gjithë atë vëmendje vijnë shumë pëshpëritje, dhe Brynn Whitfield nuk është i përjashtuar nga mulli i thashethemeve.

Brynn ishte një përfshirje e mirëpritur në rindezjen e RHONY, por ndërsa shfaqja po vazhdonte, shumë fansa kanë theksuar se ajo që Brynn bën për punë nuk ishte mjaft e qartë. Shtoni në krye të kësaj prirjen e saj për flirtim me burra të moshuar dhe fansat kishin një recetë për akuza.

Thashethemet filluan të vërtiteshin se Brynn ishte një foshnjë e sheqerosur apo edhe një shoqëruese. Brynn nuk i mori me shumë dashamirësi akuzat, duke i konsideruar ato si fshirje të karrierës. Pra, ajo shënjestroi një llogari në Instagram në veçanti që ajo mendonte se po përjetësonte pretendimet.

Karriera e Brynn dhe redaktimi i RHONY

Brynn shkoi në DM-të e saj në Instagram për të arritur llogarinë, duke postuar mesazhet në historinë e saj. “Të ripostosh gjërat për mua që jam shoqëruese apo bebe sheqer është e neveritshme. Ju duhet të keni turp. CV-ja ime është 5 faqe dhe karriera ime është më e dekoruar se shumica… Nuk mund të ndihmoj nëse redaktimi zgjedh të mos e përfshijë atë.” Ajo bllokoi Bravon dhe Botox-in dhe pyeti: “A dëshiron dikush tjetër të bllokohet sot?”

Brynn gjithashtu theksoi se më parë ajo shprehu zhgënjimin se biografia e saj nuk ishte aq e përqendruar në karrierë sa fillestarët e tjerë të RHONY. Sinqerisht do të ishte e drejtë të thuhet se Bravo nuk e ka ndihmuar rastin e Brynn. RHONY nuk ka shfaqur shumë nga karriera e saj, por ata me siguri kanë luajtur me natyrën e saj flirte. Komentet e vëllait të saj aludonin se ajo ishte një bebe sheqeri.

Bravo dhe Botox iu përgjigjën DM-së së Brynn-it në historinë e tyre në Instagram. Ata mohuan të nënkuptojnë se Brynn ishte një shoqërues, por gjetën vetëm një postim të ripostuar në Twitter që sugjeronte se Brynn përdorte “Seeking Agreement”, një faqe takimesh për gratë që kërkojnë burra të pasur. Bravo dhe Botox sugjeruan që Brynn “përdori me qëllim fjalën ‘shoqëruese’ për ta bërë veten të dukej më shumë si një viktimë”.

Megjithatë, sido që të jetë, falje kanë kërkuar edhe Bravo dhe Botox. Ata theksuan se një llogari tjetër e Bravo kishte përdorur shprehimisht fjalën “shoqërues” dhe pranuan se Brynn mund t’i ketë ngatërruar ata. Ata gjithashtu theksuan se u pëlqente Brynn në RHONY dhe donin vetëm ta kritikonin atë me drejtësi.

Real Housewives of New York vazhdon të dielave në 9/8c në Bravo.