Brynn Whitfield diskuton vendimin e saj për ngrirjen e vezëve dhe kritikat e bashkë-yjeve

Klea

Brynn Whitfield diskuton vendimin e saj për ngrirjen e vezëve dhe kritikat e bashkë-yjeve

Ylli i famshëm i Real Housewives of New York Brynn Whitfield i ka bërë të njohura për bashkë-yjet ndjenjat e saj për mëmësinë. Ylli i realitetit televiziv dëshiron me vendosmëri të bëhet nënë. Dhe meqenëse nuk ka arritur të realizohet sipas mënyrës së vjetër, Brynn vendosi që ngrirja e vezëve të saj ishte mënyra e duhur.

Gjatë episodit 9 të sezonit 14 të rindezur, Brynn foli me shokët e saj të grupit për të shkuar në një konsultë për ngrirjen e vezëve. Ajo përshkroi kërkimin e dhuruesve të spermës në internet. Fatkeqësisht, sjellja e saj shaka nuk u prit ashtu siç do të donte dhe rezultoi që Erin Lichy të akuzonte Brynn për ndarjen e një “gënjeshtër të çuditshme”.

Pavarësisht shakasë, është një temë shumë emocionuese për Brynn, e cila i tha kastit të RHONY: “Dua dikë që do një familje. Unë dua të bëhem nënë.” Por kjo ishte gjatë xhirimeve. Çfarë po ndodh tani me planifikimin familjar të Brynn?

Ngrirja e vezëve të saj nuk ishte “plani që duhej bërë” i Brynn

Women’s Health mori një lugë ekskluzive nga vetë Brynn. Ajo i tha botimit se vendimet e saj nuk bazoheshin në tekat.

“Kam menduar për këtë për dy vitet e fundit,” zbuloi Brynn.

Rrethanat e lanë Brynn në situatën e të menduarit për mëmësinë si një grua beqare në mesin e të tridhjetave. Megjithatë, nuk do të ishte preferenca e saj.

Brynn shpjegoi, “Është si ky realizim i like-e di që kjo tingëllon ndoshta budallallëk-por si, ‘F*ck, unë duhet ta bëj këtë.’ Dhe çdo herë që kam këtë gjë të tillë si, ‘Nuk mund ta besoj se duhet ta bëj këtë. Ky nuk ishte plani im për ta bërë këtë.’

“Është shumë e vërtetë që nuk kam ende një fëmijë,” shtoi ajo.

Brynn u mbështet në humorin e saj për ta ndihmuar atë të përballet me situatën. Kështu, teksa bënte shaka për takimin për ngrirjen e vezëve me kolegët e saj RHONY, ajo pranoi se humori e lejon atë “të fshehë faktin se, për shembull, kam dhimbje për këtë.”

“Kur po ua tregoj historinë vajzave, po e holloj të gjithë këtë në mënyrën time tipike të Brynn-it për t’i bërë gjërat,” shpjegoi Brynn. “Dhe në vend që të jem thjesht i prekshëm dhe të qaj që më mërzit, po përpiqem ta bëj qesharake.”

Vetëm për të dhënë një shembull, Brynn bëri shaka: “Nëse do të mund të vishja kostumin e pulës dhe thjesht të hyja brenda dhe të shtroja disa vezë dhe t’i hidhja në frigoriferin tim pranë akullores, do ta bëja. Por ka shumë më tepër të përfshira.”

Megjithatë, vendimet janë marrë. Brynn do t’i ngrijë vezët e saj jashtë sezonit në dhjetor 2023 ose janar 2024 “nëse e lejojnë programin”. Ajo shpjegoi se tarifat në klinikën zvicerane të shoqes së saj janë më të përballueshme në atë kohë të vitit.

“Do të përpiqem të qëndroj zgjuar derisa anesteziologu të më vendosë [sleep], Unë do të jem si, ‘Nuk mund t’i ul flokët flokëkuqe!’ Do të jem mirë”, përfundoi Brynn.

Kapni Real Housewives të Nju Jorkut të dielave në 9/8c në Bravo.