Brooke Burke dhe Derek Hough nuk kanë folur që nga rrëfimi i 'marrëdhënies së dashurisë'

Klea

Brooke Burke dhe Derek Hough nuk kanë folur që nga rrëfimi i ‘marrëdhënies së dashurisë’

Më pak se një javë më parë, Brook Burke pranoi në botë se donte të kishte një lidhje dashurie me të Derek Hough gjatë Dancing with the Stars. Ajo ka rrëfyer në podkastin e Cheryl Burke, duke synuar të nxjerrë në pah intimitetin e përbashkët mes kërcimtarëve.

Kur ajo i tha fillimisht Cheryl, Brooke përcaktoi se ajo do ta dëshironte lidhjen vetëm nëse nuk kishte qenë tashmë në një lidhje. Pasi mediat i morën vesh komentet e Brooke, ajo u përpoq të sqaronte deklaratën e saj.

Që atëherë ajo ka sugjeruar se lidhja mes saj dhe Derek ishte sensuale dhe jo seksuale, duke u përpjekur të shpjegojë ndryshimin. Derek nuk ka thënë asgjë për këtë çështje publikisht, dhe Brooke së fundmi zbuloi se ai nuk ka thënë asgjë as privatisht.

Brook përpiqet të thotë “nuk është një punë e madhe”

Brooke foli së fundmi me Fox News Digital, duke pranuar se aktualisht ajo nuk ka folur ende me Derek që nga rrëfimi i saj. “Dhe arsyeja pse ne nuk kemi folur është sepse nuk është një punë e madhe,” tha ajo. “Unë u befasova shumë nga titull pas titulli pas titulli.”

Ajo shtoi, “Dhe nëse dikush do të merrte kohë për të dëgjuar podcast-in, ata do ta kuptonin vërtet realitetin, cenueshmërinë dhe ndarjen që po bëja për intimitetin në këto marrëdhënie që krijohen në pistën e vallëzimit.”

Ndonëse përpjekjet e saj për të shpjeguar janë të mira, është më tepër treguese që Derek nuk ka thënë asgjë për komentet e saj. Edhe në privat. Megjithatë, Brooke i tha Fox: “Është pak histori dashurie, me të vërtetë, nëse e lejoni. Dhe kimia është reale dhe kjo lidhje është kaq reale. Apo jo – dhe ndihem sikur Derek dhe unë e kishim vërtet këtë.”