Brock mbi dëshmitë pas historisë së mbjelljes së ekipit të Tom Sandoval

Klea

Brock mbi dëshmitë pas historisë së mbjelljes së ekipit të Tom Sandoval

Brock Davies ka shumë për të thënë këtë sezon mbi rregullat e Vanderpump, dhe disa prej tyre janë në fakt të mirë. Për të theksuar, unë nuk jam këtu për mënyrën se si ai foli me Katie Maloney pas lidhjes së saj me Max Boyens. Thënë kështu, ne kemi parë më keq sepse meshkujt në këtë kast janë… të veçantë. Por gjithashtu, Brock është ende duke folur.

Në temën e Tom Sandoval, Brock po flet për pretendimet e tij në transmetim të bëra në sezonin 11. Këtu, ai thirri Tomin dhe ekipin e tij për mbjelljen e një narrative të rreme rreth tij në media, të cilën Tom menjëherë e mohoi, natyrisht. Tani, Brock po na jep disa detaje mbi këtë thashetheme të mbjellë nga ferri, me një asistim nga Scheana Shay.

Një shpjegim nga fjalëpunuesi ynë Aussie

Brock dhe Scheana sapo u shfaqën në Watch What Happens Live. Këtu ranë dy tifozë, krah për krah. I pari pyeti: “Brock, çfarë provash keni që ekipi i Sandoval mbolli thashethemet se ju dhe Rachel kishit një lidhje të supozuar?” Fansja e dytë thirri më pas, duke pyetur “Dhe si është marrëdhënia juaj me të tani?”

Për t'iu përgjigjur pyetjes së parë, Brock zbuloi se “prova ishte nga burimi që erdhi drejtpërdrejt te burimi ynë, që po e inkurajonte atë”. Në këtë moment, Brock qeshi. Ai po mundohej t'i përgjigjej kësaj pyetjeje. Për fat, Sheshu u hodh brenda dhe shpëtoi burrin e saj, duke shpjeguar “Ne kemi shumë miq në media dhe na u kthye se nga erdhi.”

Duke gjetur zërin e tij, Brock më pas u shpreh se “në fund të fundit, buzët e lira fundosin anijet dhe gjatë gjithë kësaj përvoje, shumë njerëz donin të flisnin për atë që dinë dhe atë që nuk dinë, dhe kështu ndodhi kështu, dhe në fund të ditës, kështu e mora. Dhe definitivisht nuk funksionoi, dhe unë nuk isha në të.”

Um, ndoshta herën tjetër, le të jenë përgjigjet e Scheana-s kryesoret e dhëna, sepse janë shumë fjalë, Brock. Thuaj më pak, boo.

Megjithatë, Brock nuk mbaroi, pasi ai kishte ende një pyetje të dytë për t'iu përgjigjur. “Marrëdhënia ime me Sandoval tani është, është ende një marrëdhënie që kërkon përmirësim. Unë jam atje nëse ai ka nevojë për dikë për të folur. Por për momentin, ai është në rrugëtimin e tij me të dashurën e tij të re, dhe unë jam mirë me këtë”, tha ai.

Vanderpump Rules Sezoni 11 vazhdon të martën në 8/7c në Bravo.