Brock Davies u përgjigjet pyetjeve rreth Vanderpump Rules Cast

Klea

Brock Davies u përgjigjet pyetjeve rreth Vanderpump Rules Cast

Sezoni 11 i Rregullat e Vanderpompës ka qenë befasuese se sa shumë ka ndryshuar dinamika e grupit që nga ribashkimi i sezonit më parë. Ishte një grup i bashkuar kundër Tom Sandoval, dhe me të drejtë. Por tani, Scheana Shay, Brock Daviesdhe Lala Kent po e lënë derën të hapet për ta rikthyer yllin e turpëruar të realitetit televiziv në grup.

Kjo ka shkaktuar bujë mes aktorëve. Ariana Madix është e vendosur kundër që miqtë e saj të ngrohen me ish të dashurin e saj. Ajo po mbështetet me gjithë zemër nga bashkë-ylli dhe pronarja tjetër e biznesit, Katie Maloney. Ndërkohë, Katie është në grindje me Lalën.

Brock lavdëron “rritje” e Lalës

Brock, si një personazh periferik, iu kërkua të ndante këndvështrimin e tij mbi çështjet aktuale gjatë një episodi të fundit të Watch What Happens Live.

Prezantuesi Andy Cohen ngacmoi një lojë të Between a Brock & A Hard Place, ku ish-banorit australian iu kërkua të komentonte mbi dramën e bashkë-ylltarit.

Pyetja e parë kishte të bënte me Arianën. Andi pyeti: “A besoni se Ariana duhet të gjejë një mënyrë për të hequr dorë nga tërbimi i saj ndaj Sandovalit apo po filloni të kuptoni pse shumë shpejt që ajo të ketë përballuar emocionet?”

“Unë thjesht dua ta shoh punën e saj përmes atyre emocioneve,” u përgjigj Brock. “Pra, unë jam në gardh, por mezi pres që ajo ditë kur të vijë.”

Pyetja e mëposhtme kishte të bënte me “miqësinë e sapogjetur dhe ndjeshmërinë e Lalës për Sandoval”.

Bashkëshorti i Scheana-s pranoi “rritje nga këndvështrimi i Lalës” që e bëri atë të aftë të bënte diçka tjetër përveçse të bërtiste ndaj Sandovalit, sado që ishte e garantuar.

“Unë mendoj se ju mund të udhëheqni vetëm me shembull,” u përgjigj Brock. “Dhe Lala këtë verë është rritur me të vërtetë si njeri dhe po përpiqet të kuptojë veten. Kështu që unë i jap asaj rekuizita.”

Brock i gjen problematike veprimet e Katie

Brock mendoi se Katie nuk u lidh me Max “për t'u kthyer [Tom] Schwartz.” Përkundrazi, “Ajo thjesht e bëri sepse mund ta bënte.”

“A mendoni se miqësia e Schwartz dhe Sandoval është ende aq e fortë sa ishte përpara Rachel?” Pastaj e pyeti Andi.

“Jo. Mendoj se është e tensionuar, siç kanë qenë marrëdhëniet e të gjithëve”, tha Brock.

Së fundi, Andi e pyeti Brock-un për grindjen mes Lalës dhe Katie-t. Brock zgjodhi Katie si “më fajtoren për shkëputjen e vazhdueshme të miqësisë”.

Është interesante se fansat po pyesin pse Brock-ut i është dhënë një platformë e tillë për të komentuar kastin kryesor. Megjithatë, ai është ende atje duke ndarë perlat e mençurisë.

Kapni Vanderpump Rules të martën në 8/7c në Bravo.