Brock Davies hijeshon dhuratat e Tom Sandoval për syzet 'Elton John'

Klea

Brock Davies hijeshon dhuratat e Tom Sandoval për syzet ‘Elton John’

Tom Sandoval ka përdorur një strategji të re për të fituar dashurinë e miqve të dikurshëm si James Kennedy. Sandoval ka vendosur t’ua japë zotërimet e tij shokëve të tij të filmit Vanderpump Rules, dhe Brock Davies ka një ose dy gjëra për të thënë në lidhje me të.

Ndërsa James dhe Ally Lewber po rrinin në SUR, ata ngritën kokën për të parë Sandoval nga përtej dhomës. Sandy erdhi për të përshëndetur grupin e vogël me një palë syze të forta. Ai përfundoi duke i dhuruar syzet Xhejmsit dhe Ally tha: “Oh zot, po i jep… Elton John.”

Ally, gjithnjë zëri i arsyes, shprehte gjithashtu ndjenjën se Sandoval po përpiqej të blinte James. Ajo i kujtoi burrit të saj se ai i jepte Rakelës gjithashtu dhurata; dhe shikoni se si doli. Duke reflektuar për momentin pasi e panë vetë, James dhe Brock nuk mund të mos pajtoheshin.

Brock thotë se dhuratat e Sandoval janë një “organizim i orkestruar”

Gjatë VPR After Show, James dhe Brock diskutuan për syzet që Sandoval i dha James. “Si mund të harroj?” Xhejms u tall. Ai pranoi se ishte mjaft i habitur nga dhurata, pasi i kishte parë ata për natyrën e tyre të guximshme, vetëm për t’i zotëruar papritmas.

James gjithashtu bëri shaka se Sandoval u kishte dhënë syzeve “lamtumirë” me “vështrimin e tij prej 10 sekondash”. James tha se e gjithë kjo ishte “shumë e frikshme”. Brock pohoi, “Kështu ai ju sjell … ‘Oh, ky është një gjest kaq i kujdesshëm’, por është vetëm i gjithë organizimi i orkestruar.” James, ndërkohë, tha se ishte viti 2024 dhe ai kishte evoluar duke e kaluar duke kërkuar syzet e Sandoval.

“Kjo ishte oferta e tij e paqes,” tha Brock, me James duke rënë dakord me forcë. James zbuloi gjithashtu se syzet u zhdukën në fund të natës. Brock tha, “Mezi pres që dikush të vendosë ato syze në fytyrën e tij dhe të na etiketojë. Mbajini ato, vetëm na tregoni,” qeshi ai.

Vanderpump Rules Sezoni 11 vazhdon të martën në 8/7c në Bravo.