Brittany Cartwright zbulon marrëveshjen e takimit me Jax Taylor

Klea

Brittany Cartwright zbulon marrëveshjen e takimit me Jax Taylor

Zbërthimi i Jax Taylor dhe Brittany Cartwright's martesa ishte qershia në krye të një sezoni debutues të mbushur me dramë të The Valley. Flamujt e kuq midis Brittany dhe Jax janë shfaqur për kamerat që nga ditët e tyre të rregullave Vanderpump. Tensioni arriti në kulmin e të gjitha kohërave, Brittany u largua dhe rrëmuja ka vazhduar të bëhet më e rrëmujshme.

Thashethemet për martesën e Brittany dhe Jax pas finales së The Valley janë të vështira për t'u mbajtur nën kontroll. Një ditë, Jax ka një të dashur të re që po parakalon nëpër qytet. Më pas, ai pretendon se ai dhe Brittany po punojnë për të riparuar martesën e tyre. Në thelb, është e vështirë të besosh diçka që del nga goja e Jax këto ditë. Fatmirësisht, Brittany po përpiqet të sigurojë qartësi mbi situatën.

Brittany ishte e hapur për eksplorim

Në një intervistë për E! News, Brittany u përpoq të shpjegonte të metat e ndarjes së saj nga Jax. “Ne thamë se, duke hyrë në këtë, ne mund të testonim ujërat me njerëz të tjerë nëse dëshironim,” tha Brittany. “E di që duket e çuditshme, mund të jetë pak e çmendur për shumë njerëz, por kjo është ajo që ne donim të bënim.”

Pavarësisht pretendimeve të Jax-it për pajtimin mes dy bashkëprindërve, Brittany siguroi fansat se ata janë ende të ndarë. “Është padyshim e dhimbshme të shohësh gjëra të tjera dhe duhet t'i kalosh këto gjëra kaq publikisht, por në të njëjtën kohë, siç e shihni në finale, unë u shtyva në këtë vendim. Unë kurrë, kurrë nuk do të doja ta bëja këtë dhe të gjitha këto të ndodhin në jetën time nëse nuk do të ishte absolutisht e nevojshme”, shtoi Brittany. A do të dëgjojë ndonjëherë Jax dhe do ta kuptojë anën e situatës së Brittany-t? Bota mund të mos e dijë kurrë.