Brittany Cartwright përballet me Jax Taylor për gënjeshtrën e tij 'Straight Up'

Klea

Brittany Cartwright përballet me Jax Taylor për gënjeshtrën e tij 'Straight Up'

Brittany Cartwright nuk ishte këtu për Jax Taylor duke përhapur një gënjeshtër që e përfshiu atë gjatë një prej episodeve të fundit të The Valley.

Ata hodhën në podcast-in e tyre, When Reality Hits, dhe Brittany nuk humbi kohë duke e thirrur Jax-in për gënjeshtër. Ajo doli duke lëkundur, duke thënë se kishte “disa gjëra” që Jaxy Boy duhej t'i “sqaronte”. Më pas, ajo tha: “Ti i ke gënjyer të gjithë dhe i ke thënë: “Britani më tha se Michelle [Lally] u ka dërguar mesazh djemve apo diçka tjetër.'” Jax filloi të fliste dhe nëse e keni parë të përpiqet të shpjegojë rrugën e tij nga një situatë, ka të ngjarë të përfshijë më shumë gënjeshtra. Megjithatë, para se të arrinte kaq larg, Brittany e ndërpreu atë, duke kërkuar përgjigje.

“Por kjo është ajo që thatë në emision, kështu që ju duhet të shpjegoni veten sepse unë dua ta bëj shumë të qartë këtë. Unë kurrë nuk i thashë Jax-it asgjë për Michelle. Nuk i kam thënë askujt asgjë për Michelle. Dhe padyshim që mund të thuash edhe në emision, nuk jam unë ai që i përhap gjërat përreth. Nuk jam unë ai që u them njerëzve.” Ajo vazhdoi, duke thënë: “Unë fjalë për fjalë nuk kisha asgjë, asnjë pjesë të kësaj. Pra, dua ta bëj shumë, shumë, shumë të qartë sepse e dua Michelle dhe thjesht ndihem sikur ishte kaq e padrejtë sa tani njerëzit po përpiqen të thonë se kam nisur një thashetheme ku definitivisht, definitivisht nuk e kam bërë dhe nuk do ta bëja kurrë. .

Jax përpiqet të mbrohet kundër pretendimeve të Brittany

Më vonë, gjatë bisedës së tyre, Jax u kundërpërgjigj kundër pretendimeve të Brittany dhe e hodhi pjesën më të madhe të fajit mbi Kristen Doute. Brittany argumentoi se kjo nuk ishte ajo që ndodhi bazuar në pamjet. Megjithatë, Jax i qëndroi versionit të tij të ngjarjeve, që është se Brittany i tha atij të mos përmendte mashtrimin e pretenduar të Michelle.

Ata kaluan disa minuta të tjera duke u grindur përpara dhe mbrapa përpara se Jax të vendoste ta mbyllte bisedën. “Nuk kemi nevojë për argument tjetër. Thjesht nuk ia vlen”, tha ai.

“Thjesht nuk më pëlqen të më akuzojnë se i kam hedhur miqtë e mi nën autobus, sepse nuk jam ai lloj personi,” u përgjigj Brittany.

Për habinë time, Jax mori përgjegjësi të pjesshme. “Dhe nuk doja ta bëja këtë,” u përgjigj Jax. “Nuk doja të të hidhja nën autobus dhe nuk ishte ky qëllimi im. E vetmja gjë që më the të bëja ishte të mos e përmenda më pasi të thashë. Por përsëri, për fat të keq, ne po xhirojmë një shfaqje televizive dhe ka gjëra për të cilat duhet të flasim dhe më është dashur t'i sjell ato.”

Lugina vazhdon në Bravo të martën në 9/8c.