Brittany Cartwright

Klea

Brittany Cartwright pastron ajrin rreth fotos së Jax-it dhe publicistit të tyre!

Brittany Cartwright pastron ajrin rreth fotos së Jax-it dhe publicistit të tyre!

Lugina fansat kanë qenë të zhurmshëm që nga një foto e Jax Taylor me publicistin e tij filloi të qarkullonte.

Mes spekulimeve në rritje të fansave për një foto me publicistin e tij, Jax Taylorpërkrah gruas së tij Brittany Cartwright, adresoi thashethemet në podcast-in e tyre. Çifti sqaroi natyrën e marrëdhënies së tyre me Loripublicisti i tyre, i cili prej vitesh ka qenë pjesë e rëndësishme e jetës së tyre.

“Po më shqetësonte sesi të gjithë po çmendeshin për atë foto që postove me publicistin tonë Lori,” Brittany vërejti gjatë episodit, duke nxjerrë në pah anën humoristike të reagimit të publikut. Jax shtjelloi më tej rolin e gjatë të Lorit në rrethin e tyre, duke thënë: “Nuk e di nëse njerëzit e dinë këtë apo jo, por e Lorit ka qenë në jetën tonë – ajo jo vetëm që ka qenë në jetën tonë, por ka qenë edhe brenda Tom [Schwartz’s] jeta, ka qenë në Kristen [Doute’s] jeta, e Brittany jeta.”

Brittany Cartwright

Komentet e tyre synonin të vendosnin rekordin drejt, duke nënvizuar këtë e Lorit Përfshirja me ta ishte thjesht profesionale dhe e gjatë, duke hedhur poshtë çdo keqkuptim të nxitur nga fotografia.

Brittany Cartwright adresoi spekulimet rreth një fotoje të bashkëshortit të saj të shpërndarë së fundmi, Jax Taylor, me publicistin e tyre, Lori. Fotoja, e cila ngjalli thashetheme mes fansave të saj Luginau diskutua në podcast-in e çiftit ku Brittany theksoi natyrën e padëmshme të imazhit.

“Ajo është publicistja jonë dhe [a] miku im shumë, shumë i mirë, kështu që një foto e tillë, njerëzit që njoh po thoshin shumë budallallëqe për të, por në të vërtetë nuk ishte aq e madhe.” Brittany shpjegoi, duke hedhur poshtë polemika që kishte krijuar.

Jax Taylor

Përpara se të përfundonte diskutimin, Brittany mori një moment për të përforcuar absurditetin e thashethemeve dhe për të nxjerrë në pah profesionalizmin e Lorit. “Pra, dua ta bëj të qartë këtë, sepse Lori është një publiciste e mrekullueshme, një punëtore super e palodhur dhe ajo bën shumë punë të mrekullueshme për ne. Unë thjesht dua të sigurohem që ta sqarojmë këtë sepse është thjesht qesharake,” tha ajo, duke i dhënë fund spekulimeve.

Brittany Cartwright është zhvendosur në një shtëpi me qira, duke përmendur konfliktet e vazhdueshme me Jax Taylor si arsyeja e vendimit të saj. 'Lugina' Ylli foli për lëvizjen në podkastin e saj, duke shpjeguar se ndryshimi ishte vendimtar si për shëndetin e saj mendor ashtu edhe për mirëqenien e djalit të saj, Cruz.

Brittany Cartwright

“Që nga fillimi i vitit 2024, Brittany dhe Jax kanë qenë në mosmarrëveshje. Luftimet e vazhdueshme dhe shpërthimet shpërthyese ishin shumë për t'u përballur me Brittany, “tha Brittany në podcast-in e saj. Ajo shtjelloi më tej arsyet e largimit të saj, “Përfundimisht, paketova valixhet dhe u zhvendosa në një shtëpi me qira. Lëvizja nuk ishte vetëm për shëndetin tim mendor, por edhe për djalin tim Cruz”.

Në një episod të fundit të Luginanjë debat i nxehtë mes Brittany Cartwright dhe Jax Taylor treguan tensionet e vazhdueshme në marrëdhënien e tyre. Gjatë konfrontimit, Jax's zhgënjimi ishte i dukshëm ndërsa ai bërtiti: “Ti e di më mirë. Mjaft më,” e ndjekur nga një këshillë e ashpër për e Brittany sjelljen dhe mënyrën se si ajo del jashtë. “Ndaloni së piri mbretit. Dëshironi të keni më shumë fëmijë? Vepro si nënë.”

Brittany Cartwright

Detajet e sfidave të marrëdhënieve të tyre do të hulumtohen më tej në episodet e ardhshme të Lugina që transmetohet të martën në orën 9/8c.