Brittany Cartwright ndan përparimin e djalit me terapinë e të folurit

Klea

Brittany Cartwright ndan përparimin e djalit me terapinë e të folurit

Brittany Cartwright është një nënë mjaft e re dhe është në një rrugëtim emocional. Alumi Vanderpump Rules lindi një djalë të quajtur Cruz në prill 2021 me bashkëshortin Jax Taylor. Dhe si shumë nëna të reja, Brit po kalon disa kohë sfiduese.

Shikoni, ne nuk mund të dalim të gjithë nga barku i nënës me dhuntinë natyrale të monologëve magjepsës për jetën si Jax. Ndërsa Cruz po arrin shumicën e standardeve të tij, ai ka pasur pak vonesë në fushën e të folurit. Brittany ndau disa nga përvojat e saj të deritanishme në trajtimin e lemzës që i shkakton jeta një nëne në një episod të podcast-it të saj me Jax, When Reality Hits.

Duke ecur drejt së bashku

Jax mund të mos e marrë modifikimin e heroit, por unë do të them këtë, burri bëri një fëmijë tepër të adhurueshëm me gruan e tij. Jo më kot, Jax duket se me të vërtetë është anuar në rolin e tij të babit dhe është qartë i fiksuar pas djalit të tij. Brittany ka folur gjithmonë për dëshirën e saj për t’u bërë nënë dhe ëndrra e saj u bë realitet kur Cruz hyri në bisedë.

Por me prindër të madh vijnë majat dhe luginat dhe një nga luginat mund të jetë fjalimi i vonuar i Cruz-it. Ne me të vërtetë nuk dëgjojmë mjaftueshëm për sfidat sepse njerëzit janë shumë të përqendruar për të pasur një jetë perfekte. Brittany po shkon në një drejtim tjetër dhe po ndan shqetësimet e saj. “Për mua, më pëlqen absolutisht të jem nënë. Gjithmonë e kam ditur se dua të bëhem nënë”, filloi Brittany. “Është fjalë për fjalë gjëja më e mirë që më ka ndodhur ndonjëherë,” shtoi ajo.

“Pjesa më e vështirë” ka qenë manovrimi rreth çështjeve të Cruz-it me të folurit. “Ne jemi shumë me fat që ai është i lumtur dhe i shëndetshëm. Ai është kaq i zgjuar, aq i fortë dhe djali i vogël më i lumtur. Ne jemi kaq me fat dhe kaq të bekuar me këtë, sepse e di që ka kaq shumë çështje dhe gjëra më të vështira me të cilat njerëzit duhet të merren dhe zemra ime është me ta,” shtoi ajo.

Shqetësimi është gjithmonë aty…

(Foto nga Gabe Ginsberg/Getty Images)

Pavarësisht se çfarë mund ose nuk mund të jetë e gabuar me fëmijën tuaj, shqetësimi është i tmerrshëm. Është e mrekullueshme të shohësh Brittany dhe Jax duke marrë një qasje proaktive dhe pozitive ndaj terapisë së Cruz-it. Fëmijët ndonjëherë kanë një mënyrë për t’ju trembur ferrin e gjallë kur janë të vegjël, vetëm për t’u rritur në dukje pa asnjë gjurmë të shqetësimeve të mëparshme.

Ndërsa ajo po bisedonte për Cruz-in, Brittany u bë emocionuese. Ai aktualisht nuk është në gjendje të thotë disa fjalë, por ata po merren me të. “Por për ne personalisht, përballja me terapinë e të folurit ka qenë më e vështira sepse unë me të vërtetë dua që ai të jetë në gjendje të flasë me mua dhe të më tregojë se çfarë dëshiron dhe ndjenjat e tij,” vazhdoi ajo. “Thjesht nuk jemi ende aty dhe mezi pres deri ditën që ai të më shikojë dhe të thotë: “Të dua”. Oh, Zoti im, do të qaj.”

Cruz tashmë ka bërë një rrugë të gjatë. “Ju thjesht dëshironi që gjërat të jenë kaq perfekte për fëmijët tuaj dhe mendoj se është e vështirë sa herë që nuk mund të rregulloni diçka menjëherë. Por ai është i mrekullueshëm dhe po ia del shumë mirë me terapinë e tij të të folurit,” shpjegoi ajo.

“Ai fillon shkollën në janar. Ne jemi të emocionuar që ai të jetë pranë të gjithë fëmijëve të tjerë dhe në një mjedis mësuesi. Do të jetë e mrekullueshme edhe për të.” Kush do t’i thotë asaj, sapo të afrohet me fëmijët e tjerë, se ndoshta do të fillojë të flasë një milje në minutë? Fëmijët janë kaq elastikë dhe ata gjithmonë gjejnë një mënyrë.

Cruz Control

Brit foli për herë të parë për vonesën e Cruz në podcast-in e saj në shtator. “Ka qenë e vështirë për ne të flasim sepse e dimë se nuk duam që njerëzit të gjykojnë familjen tonë apo diçka të tillë. Por unë dua të flas për Cruz-in, sepse kemi pasur kaq shumë komente dhe pyetje nëse Cruz po flet akoma, “tha ajo.

“Cruz po flet. Ai thotë disa fjalë që i ka, por ka pak vonesë në të folur, kështu që ne e kemi filluar atë në terapinë e të folurit dhe ai po bën absolutisht të mahnitshme, “tha Brit.

e kuptoj. Kjo është diçka e frikshme dhe është gjithashtu e frikshme kur mendon se diçka mund ta lëndojë fëmijën tënd. Unë parashikoj se Cruz do të zotërojë modelet e tij të praktikës dhe së shpejti Brittany mund të reflektojë me dashuri për ato kohë kur ai nuk dinte çdo fjalë të vetme në Fjalorin Merriam-Webster. Thjesht prisni derisa ai të marrë çelësat e makinës, zemër.