Brittany Cartwright mund të kthehet prapa nga Bari i Jax

Klea

Brittany Cartwright mund të kthehet prapa nga Bari i Jax

Çfarë bën një çift i larguar pasi hapin së bashku një biznes me tulla dhe llaç? Shmangni vendosjen sigurisht. Të paktën njëri prej tyre duhet, dhe kjo është pikërisht ajo Brittany Cartwright po bën me Jax’s Studio City.

Alumi i Vanderpump Rules njoftoi ndarjen e saj nga Jax Taylor më 29 shkurt pas katër vitesh martesë. Mes shumë pyetjeve, e ardhmja e lokalit që ata hapën së bashku në tetor ishte një.

Tani, punonjësit e tyre po ndajnë ngjarjet në Jax’s Studio City, Jax dhe bar sportiv me bazë në Los Angeles të Brittany që nga ndarja e tyre.

Jax ishte “më i përfshirë” që kur u hap

Stafi i ka thënë ekskluzivisht The US Sun se Brittany ka munguar në ambientet që nga njoftimi i ndarjes.

“Ajo nuk ka ardhur,” i tha një burim publikimit të lajmeve.

Një tjetër shtoi, “Jax është më i përfshirë në biznes dhe është në disa herë në javë në varësi të orarit të tij.”

Në të vërtetë, biznesi ka ecur në formë të mirë që nga hapja e tij në tetor. Vëmendja e Jax dhe Brittany ndaj detajeve ka dhënë rezultate, duke përfshirë vendasin e Kentakit që dekoroi vendin. Shpresojmë që bari do të vazhdojë të fitojë para pavarësisht mungesës së dukshme të Brittany për përfshirjen aktuale.

Megjithatë, Jax mund të shihet gjithmonë në bar, falë një serie fotografish të tij rreth ndërmarrjes. Brittany nuk përfshihet. Ylli i Luginës ka varur gjithashtu disa fanella sportive kohët e fundit si për të vënë më shumë prekjen e tij në vend.

Një përqindje e fansave të Vanderpump Rules pyesin nëse ndarja është një marifet publicitar për të grumbulluar interes në spinoff-in e tyre, The Valley. Jax kohët e fundit mohoi se do të kishte një divorc, duke sugjeruar në vend të kësaj se ata thjesht kishin nevojë për kohë të ndarë.

The Valley do të shfaqet premierë më 19 mars dhe ndjek jetën e Brittany, Jax dhe kolegëve të VPR, Kristen Doute, gjatë fazës tjetër të jetës së tyre.