Brittany Cartwright heq unazën e martesës mes ndarjes

Klea

Brittany Cartwright heq unazën e martesës mes ndarjes

Pothuajse çdo ditë, ne shohim një zhvillim të ri në Brittany Cartwright's ndarja nga Jax Taylor. Këtë herë, titujt e lajmeve sillen rreth unazës së martesës së Brittany.

Ditët e fundit, fansat e The Valley panë një vorbull shtypi rreth modeles Jax dhe Instagram, Paige Woolen. Paps i pa të dy në publik duke ndarë një vakt. Natyrisht, nuk ishte aspak e vështirë t'i dalloje ata duke pasur parasysh se dreka e tyre zgjati tre orë. Një spektator pothuajse duhet të pyesë nëse të dy po përpiqeshin të fotografoheshin.

Nëse po, atëherë misioni u krye. Mediat po zhurmojnë ende rreth Jax dhe Paige. Ndërkohë, reagimi i Brittany mbetet i vazhdueshëm. Ajo e bëri atë që dukej si një përgjigje në historinë e saj në Instagram. Tani, veprimet e saj mund të flasin më shumë se fjalët e saj.

A është kthyer Brittany në treg?

Kohët e fundit, PEOPLE publikuan foto të Brittany-t jashtë e rrotull, pa unazë martese. Më 1 qershor, ylli u pa duke bredhur rrugëve me një rrobë jeshile së bashku me shoqen e saj. Por nuk kaloi shumë kohë për të vënë re se dora e majtë e Brittany-t dukej pak e zhveshur. Ashtu si me gjithçka që lidhet me Jax dhe Brittany, duhet të merret parasysh koha.

Më pak se një javë më parë, Jax u pa në qytet me një modele. Më pas ai bëri edhe paraqitje të tjera me të, duke përfshirë festën e ditëlindjes së një miku në të gjitha vendet. Edhe përkundër mungesës së PDA-së mes të dyve, fakti që Brittany do të hiqte unazën e saj të martesës vetëm pak ditë më vonë do të fliste shumë.

Kuptohet, mund të ketë qindra arsye më pak të bujshme që Brittany të mos mbajë unazën e saj të martesës. Ka shumë martesa të lumtura që heqin unazat e martesës për një arsye ose një tjetër. Disa individë të martuar ndalojnë të mbajnë unazën e tyre plotësisht edhe nëse martesa është e fortë dhe e shëndetshme. Sigurisht, ne e dimë se martesa e Brittany-t nuk është saktësisht e fortë aktualisht.

Lugina vazhdon të martën në 9/8c në Bravo.