Brittany Cartwright ende dëshiron një fëmijë tjetër pavarësisht ndarjes

Klea

Brittany Cartwright ende dëshiron një fëmijë tjetër pavarësisht ndarjes

Brittany Cartwright nuk do të lejojë që Jax Taylor të pengojë planet e saj të ardhshme familjare, pavarësisht ndarjes së tyre. Pavarësisht nëse Jax është i përfshirë apo jo, Brittany shpreson të ketë të paktën një fëmijë më shumë.

Tifozët e Vanderpump Rules ishin menjëherë skeptikë kur lajmet për ndarjen u përhapën në shtyp. Jo domosdoshmërisht për shkak të lidhjes së padepërtueshme të Brittany dhe Jax, por më shumë për shkak të shfaqjes së tyre të ardhshme, The Valley, që do të godasë Bravo shumë shpejt. Nëse sezoni 10 i VPR na mësoi diçka, është se ndarja shet (dhe aq më tepër kur ka një skandal mashtrimi, por gjithsesi).

Nga ky këndvështrim, është disi e dyshimtë se sa prona të Bravo kanë shfaqur ndarje që nga kjo kohë e vitit të kaluar. Por pavarësisht nëse është e vërtetë apo jo, Brittany nuk po lejon që ndarja e saj të përcaktojë të ardhmen e saj.

Brittany pëlqen një “dinamikë të madhe familjare” ndërsa diskuton mundësinë për të pasur një fëmijë tjetër

Në një intervistë të fundit me Page Six, Brittany foli për shpresën e saj për të pasur një fëmijë tjetër. “Unë do të shkoja në Lala [Kent] rrugën nëse do të kisha nevojë”, tha Brittany, duke sugjeruar se do të gjente një dhurues sperme nëse pajtimi nuk do të funksiononte me Jax. “E admiroj për këtë. Unë dua më shumë fëmijë.”

Ajo shpjegoi vetë edukimin e saj dhe se si kjo ndikoi në shpresat e saj për një familje të ardhshme. “Dua që Cruz të ketë një vëlla. Unë vij nga një familje me pesë anëtarë. Kështu që unë kam tre vëllezër. Dhe një motër. Dhe më pëlqen kjo dinamikë e madhe familjare.”

Thënë kështu, ajo sqaroi se nuk “donte një milion fëmijë”. Ajo shpjegoi, “Por unë, të paktën, dua një fëmijë më shumë. Unë jam vetëm 35 vjeç, kështu që mund të takoj dikë nëse shkon në atë rrugë. Une nuk e di.”

Megjithatë, për kundërshtarët e Jax-it duke u rritur shpresat e tyre, ajo shtoi, “Nuk po them se do të jetë. Ose mbase unë dhe Jax u rikthyem bashkë, mund të kishim një tjetër. Nëse jo, do të shkoj në rrugën e Lalës.” Sa i përket marrëdhënies së saj me Jax-in, Brittany nuk ishte e sigurt se ai do të ishte i gatshëm të bënte ndryshimet që ajo do të duhej të shihte prej tij nëse pajtimi do të ishte në tryezë.

The Valley shfaqet premierë të martën, më 19 mars në orën 21:00 në Bravo.