Brittany Cartwright dhe Jax Taylor hyjnë në të gjatë podcast-it

Klea

Brittany Cartwright dhe Jax Taylor hyjnë në të gjatë podcast-it

Jax Taylor dhe Brittany Cartwright janë ende në grindje mes ndarjes së tyre. Në Luginën, Brittany mbron sjelljen shpesh të pahijshme të Jax-it. Çifti i larguar diskutoi këtë, dhe më shumë në një episod të fundit të podcast-it të tyre.

“Unë jam gjithmonë duke u përpjekur të kërkoj falje për Jax,” tha ajo. “[I] përpiquni ta bëni atë të duket më mirë në situatat që ai nxit. Unë e kam bërë për nëntë vjet për ty,” shtoi ajo. “E di. Kjo është vetëm sa besnik dhe një udhëtim-or-vdes për personin me të cilin jam martuar.” Ai u përgjigj duke thënë: “Ti janë i martuar me.”

Më pas ata hynë në një debat të ashpër dhe gjithçka shkoi në Kur Reality Hits.

Jax thotë se i erdhi ideja për Bravo's The Valley…

Më vonë, gjatë bisedës së tyre, Jax dhe Brittany vazhduan të ziheshin pasi i pari tha se “krijoi” reality show-n më të ri të Bravo, The Valley. Brittany u përgjigj, duke thënë se ajo “nuk mund të durojë” kur ai merr meritën pasi ajo ishte me të “në çdo hap të rrugës”.

Sezoni 1 i The Valley përfshin Jax, Brittany dhe shumë nga miqtë e tyre, duke përfshirë Kristen Doute dhe të dashurin e saj, Luke Broderick.

Brittany zbuloi disa ditë përpara transmetimit të shfaqjes se ajo dhe Jax po ndanin kohë për fëmijën e tyre, Cruz.

“Jax dhe unë jemi duke ndarë kohë dhe kam marrë vendimin të shkoj në një shtëpi tjetër për të marrë pak hapësirë ​​për hir të shëndetit tim mendor,” tha ajo. “Nuk do të hyj në shumë detaje tani, sepse kjo është ende shumë e vështirë për t'u folur dhe unë jam duke i marrë gjërat një ditë në një kohë. Nuk e di se çfarë ka e ardhmja, por për momentin, fokusi im është të jem nëna më e mirë për Cruz-in.”

Ajo që çoi në ndarjen e tyre dyshohet se do të luhet gjatë pjesës tjetër të sezonit të parë të The Valley. Përveç Jax-it dhe Brittany-t, shikuesit mund të marrin gjithashtu një paraqitje të shkurtër të asaj që shkaktoi ndarjen e Jesse Lally nga ish-gruaja e tij e ardhshme, Michelle Lally.

Lugina vazhdon të martën në orën 9/8c.