Brittany Cartwright aludon për 'Të marrë hapësirë' në martesën me Jax Taylor

Klea

Brittany Cartwright aludon për ‘Të marrë hapësirë’ në martesën me Jax Taylor

Çfarë në i papërpunuar në breshër po ndodh me Brittany Cartwright dhe Jax Taylor? Përpara premierës së serialit të shfaqjes së tyre të re, a po përjetojnë telashe në parajsë ish-çifti Vanderpump Rules – apo po kërkojmë vëmendje për të parë se çfarë ndodh në The Valley?

Për disa javë, inteligjentët e internetit Bravo kanë parë me sa duket Brittany-n duke filmuar mediat sociale nga një shtëpi që nuk është e saj. Kishte thashetheme se Jax dhe Brit ishin ndarë, por Jax mohoi çdo telash. Tani Brittany vendos rekord në një episod të podcast-it të tyre When Reality Hits.

Një moment “poshtë” ulje-ngritjesh?

Bëhuni gati për dramën para dramës, miqtë e mi. “Mendoj se do të na duhet të trajtojmë disa thashetheme – vetëm pak. Nuk do të bëj shumë përpjekje për këtë sepse, e dini, disa njerëz meritojnë të kenë privatësinë e tyre. Por unë do të them – martesa është e vështirë dhe njerëzit kalojnë nëpër ulje-ngritje gjatë gjithë kohës dhe është krejtësisht normale, “filloi Brittany.

Prisni tani, zonjë. Mos filloni t’u thoni fansave që dëshironi privatësi kur dëshironi që këta fansa të shikojnë … SHOWNËN tuaj REALITET. Më pas ajo shtoi, “Ndonjëherë njerëzit mund të kenë nevojë për hapësirën e tyre [and] ndonjëherë nuk do ta bëjnë.” Mendova se Jax mori “hapësirën” e tij duke shkuar në palestër.

Duke qëndruar i heshtur, ndoshta për herë të parë ndonjëherë, Jax nuk kishte asgjë për të ofruar. Me sa duket, ata mund ose nuk mund të kenë pasur “çështje” pas përfundimit të sezonit të parë të The Valley.

“Dua të bëj të qartë një gjë dhe ajo është se jeta ime nuk është një marifet publicitar për asgjë. Ne e filmuam The Valley muaj më parë – muaj, muaj dhe muaj më parë, “tha Brit.

“Dhe ne jemi shumë të emocionuar që kjo të dalë dhe ka pasur kaq shumë ndryshime që kanë ndodhur në jetën e secilit çift të vetëm – çdo çifti të vetëm në shfaqje. Thjesht dua ta bëj shumë të qartë: asnjë marifet publiciteti këtu”, vuri në dukje ajo. Kjo tingëllon si diçka që dikush që tërheq një histori për një marifet do të thotë, por ja ku jemi.

Publicisti i të gjithave…

Ja çfarë tjetër. Jax pati një ngjarje publicitare në Montreal, Kanada më 17 shkurt me Tom Schwartz. Pastaj Jax vendosi të shkonte mashtrues dhe të vizitonte familjen në Detroit ndërsa ishte në veri. Jax e këshilloi gruan dhe nënën e fëmijës së tij se ai do të vonohej të kthehej në shtëpi – por Brittany zbuloi detajet e aventurave të tij në mediat sociale.

Gjithashtu, ishte një foto e postuar Jax me publicisten e tij, Lori K. teksa ishte në Kanada, e cila ngriti disa vetulla, por jam i sigurt se atje gjithçka është krejtësisht normale.

Sezoni 1 i The Valley do të shfaqet në Bravo në pranverën e 2024.