Kim Zolciak

Klea

Brielle Biermann PAGUANI Faturën Elektrike të Kim Zolciak dhe Kroy në mes të mbylljes dhe mbylljes së ujit të tyre!

Brielle Biermann PAGUANI Faturën Elektrike të Kim Zolciak dhe Kroy në mes të mbylljes dhe mbylljes së ujit të tyre!

Kim Zolciak Së fundmi ka treguar se vajza e saj, Brielle Biermannka mbuluar faturat e familjes për shkak të sfidave të tyre financiare.

Brielle Biermann

Në një sesion të fundit në Instagram Live, Kim Zolciakbëri të ditur se vajza e saj 26-vjeçare, Brielle Biermann, ka ndihmuar me shpenzimet e jetesës së familjes. Kjo vjen pasi ajo dhe ish-bashkëshorti i saj së shpejti, Kroy Biermann, përballen me vështirësi financiare.

Brielle Biermann

Gjatë ndërveprimit të drejtpërdrejtë të IG, një fans pyeti Kim dhe faturat e papaguara të ish-yllit të NFL-së dhe çështjet e mëvonshme ligjore, nëna e gjashtë fëmijëve u përgjigj me një buzëqeshje: “Në fakt Brielle e pagoi faturën e energjisë elektrike”. Mbetet e pasigurt nëse e famshmja Bravo ishte e vërtetë apo me humor në deklaratën e saj.

Kim Zolciak

Lajmi befasues del si Kroy Biermann37 – i cili më parë kishte adoptuar vajzën e madhe të Kim dhe motrën e saj 21-vjeçare, Ariana Biermann — dorëzoi letrat e divorcit për herë të dytë nga Kim Zolciak45. Kjo pason një paraqitje fillestare në maj 2023 dhe një pajtim të shkurtër gjatë verës.

Kim Zolciak

Çifti dikur i goditur, prindërit të Kroy Jr., 12, Kash11 dhe binjake Kaia dhe Kane, 9 vjeç, aktualisht po lundrojnë në kompleksitetin e ndarjes së jetëve të tyre të ndërthurura. Përpara tyre qëndron një barrë tatimore e frikshme prej 1 milion dollarësh, së bashku me pagesa të shumta të papaguara. Disa nga këto detyrime të papaguara madje janë përshkallëzuar në padi nga kompanitë e kartave të kreditit.

Kim Zolciak

Siç është raportuar, Kroy Biermann kërkuan një “seancë urgjente” në gjykatë me qëllim të shitjes së rezidencës së tyre të pasur në Gjeorgji. Dokumentet e gjykatës zbuluan, “Hipoteka mbi banesën bashkëshortore mbahet nga institucioni financiar Truist dhe është vetëm në emër të kërkuesit”.

“Në aktin e pronës figurojnë emrat e të dyja palëve. Gjatë martesës, palët kanë pasur borxhe të konsiderueshme. Palët u përballën me procedurat e sekuestrimit në shkurt 2023,” vazhdonin dokumentet ligjore.

“Çdo muaj Kërkuesi luftonte për të gjetur paratë për të paguar hipotekën. Ai shiti disa nga çantat e shpinës së tij të stilistëve dhe sende të tjera personale,” pretendoi avokati i Kroy. “Ai iu lut [Kim] të shiste disa nga çantat e saj për të ndihmuar në kryerjen e pagesave, por ajo refuzoi, duke thënë se çantat ishin ‘të sajat’ dhe ajo nuk do t’i shiste ato.”

Kim Zolciak

Kroy kërkoi që shtëpia të hidhej menjëherë në treg, duke deklaruar se rrethanat janë të rënda, “Të jetosh në një shtëpi pa energji elektrike apo ujë të rrjedhshëm sigurisht që do të ishte e dëmshme për fëmijët e mitur”.

Një ditë pas Kroy bëri kërkesë për divorc për herë të dytë, Kim e gjeti veten të paaftë për të hyrë në shtëpinë e tyre në Gjeorgji pas një debati të ashpër.

Kim Zolciak

Sipas një raporti të policisë të siguruar nga RadarOnline.commosmarrëveshja ndodhi vetëm një ditë më pas Kroy Biermann paraqitur Kim Zolciak me letrat e divorcit, në të cilat ai kërkonte kujdestarinë e plotë të katër fëmijëve të tyre, mbështetjen e fëmijëve dhe të drejtën e vetme për të banuar në shtëpinë e tyre të përbashkët luksoze.

Kroy Biermann

Duke qenë zotërinj që është, Kroy la me sy një jastëk në hyrje për bashkëshorten e tij të ndarë.

Qëndroni të sintonizuar me AllAboutTheTea.com si Kim Zolciak dhe Kroy Biermann Shfaqet drama e divorcit.