Brielle Biermann emocionuese pasi thirri policët për zënkën e Kim Zolciak dhe Kroy Biermann

Klea

Brielle Biermann emocionuese pasi thirri policët për zënkën e Kim Zolciak dhe Kroy Biermann

Situata ndërmjet Kim Zolciak dhe Kroy Biermann rritet çdo ditë më shumë. Ajo që filloi si një dramë e thjeshtë e marrëdhënieve mes ish-yjeve të Don’t Be Tardy, u shndërrua në diçka më të frikshme.

Gjatë gjithë debaklit, të gjithë komentuesit kishin një gjë në mendje – fëmijët. Pavarësisht se çfarë duhej të kalonin Kim dhe Kroy, të gjithë ishin të shqetësuar se çfarë mund të kalonin fëmijët e tyre si rezultat.

Ky shqetësim shtrihet tek fëmijët e rritur të çiftit, duke përfshirë Brielle Biermann. Kohët e fundit, dolën pamjet e kamerës së trupit që tregonin Brielle duke ndërvepruar me policinë pas një incidenti në familje më 27 gusht. Incidenti nuk duhet të kishte përfshirë kurrë Brielle, e lëre më të kishte ndodhur fare.

Brielle “dëgjoi kaosin” midis Kim dhe Kroy

RadarOnline mori pamjet e Brielle duke iu përgjigjur policisë në derë pas një sherri mes Kim dhe Kroy. Kur Brielle iu përgjigj derës, ajo i shpjegoi policisë se të dy Kim dhe Kroy mohuan të thërrisnin policinë. Brielle konfirmoi se ajo kishte telefonuar një herë midis telefonatave të tjera. Vajza shkoi të merrte prindërit e saj, por ata nuk erdhën te dera.

Oficerët këmbëngulën që ta shihnin çiftin. “Ju thirrët për një arsye, apo jo?” njëri prej tyre e pyeti Brielën. “Sapo dëgjova kaos,” konfirmoi ajo, duke thënë se “instinkti i saj i parë” ishte të thërriste autoritetet. Ajo më tej shpjegoi se nuk mund të dëgjonte fare se çfarë po thuhej, përveç “shumë “f**k ty” dhe çfarëdo. Ajo tha se as ajo dhe as motra e saj “panë asgjë fizike”.

Përfundimisht, Kim doli dhe foli me oficerët, duke këmbëngulur se “Ne jemi mirë” dhe duke u përpjekur të thoshte se duhej të kapte një fluturim. Ajo gjithashtu konfirmoi, “Unë po bërtisja”. Ajo më tej këmbënguli se duhej të paketonte; oficerët i sugjeruan asaj të lëvizte fluturimin e saj për të nesërmen, siç kishte lënë të kuptohet më parë Brielle. Ata gjithashtu ofruan të qëndronin pranë nëse Kim mendonte se kjo ishte e nevojshme. Pas kësaj, ata u larguan.