Brielle Biermann

Klea

Brielle Biermann braktis dramën e kreditit ndërsa AmEx tërhiqet, ndërsa Kim Zolciak dhe Kroy notojnë në borxh!

Brielle Biermann braktis dramën e kreditit ndërsa AmEx tërhiqet, ndërsa Kim Zolciak dhe Kroy notojnë në borxh!

American Express ka hedhur poshtë padinë e saj kundër e Kim Zolciak vajza, Brielle Biermann.

Kompania e kartave të kreditit njoftoi gjykatën se po pushonin çështjen, sipas dokumenteve gjyqësore të siguruara nga Radar Online.

Brielle Biermann

Në gusht, American Express akuzoi 26-vjeçaren se i detyrohej 12,870.25 dollarë në kartën e saj. Kompania pretendoi se ndikuesja nuk kishte përmbushur kërkesat e shumta për të paguar faturën e saj. Në ankesë thuhej se Mos u vononi alum humbi pagesat minimale mujore, të listuara si 1,381,88 dollarë. Shifra përfshinte një shumë të vonuar prej 896,62 dollarë.

Brielle Biermann

Padia erdhi dy muaj pasi nëna e saj u padit nga Banka Kombëtare e Target për dështimin për të kryer pagesat për 2,482.24 dollarë në tarifat e principalit dhe të kartës së kreditit. Kim e hapi kartën më 10 dhjetor 2007 dhe pagesa e fundit e saj ishte më 17 shtator 2022 sipas dokumenteve gjyqësore.

Kim Zolciak

Drama ligjore vjen në mes Brielle’s nëna dhe njerku, Kroy Biermann’s divorci i vazhdueshëm. Ish-atletja profesioniste kërkon kujdestarinë kryesore të katër fëmijëve të çiftit, mbështetje të përkohshme për fëmijët dhe përdorim ekskluziv të shtëpisë së familjes.

Kim Zolciak

Në fillim të këtij muaji, ish-mbrojtësi i linjës së Atlanta Falcons po i lutej “Amvise të vërteta të Atlantës” alum për të rënë dakord për të shitur rezidencën e tyre në Gjeorgji për të mbuluar borxhin e tyre masiv.

Kroy shpjegoi — “Shtëpia bashkëshortore u vendos të dilte në ankand më 7 mars 2023. Në kohën e duhur, palët mundën të shmangnin rrëmbimin dhe shtëpia u hoq nga blloku i ankandit. U arrit një marrëveshje me Truist, që i vendosi palët në ‘provë për përjashtim’; nëse palët do të bënin pagesat e tyre të hipotekës çdo muaj për tre muaj, shuma e papaguar do të vendosej në pjesën e pasme të kredisë dhe do të shmangej përsëri sekuestrimi.”

Brielle Biermann

Ai shtoi se kishte mbuluar pagesat e nevojshme të cilat “ndaluan fillimin e procedurave të konfiskimit”.

Avokati i tij deklaroi: “Gjendja financiare e palëve është e rëndë dhe së shpejti do të ndikojë në mënyrë dramatike në mirëqenien e katër fëmijëve të mitur. Kërkuesi e gjen veten duke u përpjekur të mbledhë para të mjaftueshme për të paguar faturën e energjisë elektrike prej 2000 dollarësh. Ndërkohë, i anketuari fluturoi në Los Angeles për pak pushim dhe relaksim.”

Brielle Biermann

Kim dhe të Kroit Problemet financiare u bënë tituj kur dyshja u godit me një barrë tatimore federale më 11 prill. IRS e akuzoi çiftin se i detyroheshin mbi një milion dollarë taksa të prapambetura për vitet 2013, 2017 dhe 2018.

Kroy u godit më vonë me një padi për borxhin e papaguar të grumbulluar në një kazino në Bahamas dhe një faturë të papaguar të lidhur me një qira makine.

Brielle Biermann

Kim kohët e fundit gjeti një mundësi për të sjellë para në dorë kur fitoi një vend sezoni i ardhshëm i serialit MTV, “The Surreal Life”. Siç është raportuar, ajo udhëtoi në Kolumbi në fillim të këtij muaji për të xhiruar sezonin e tetë të reality show-t të mbushur me yje. Kasti i sezonit 8 përfshin Macy Grey, Chet Hanks, Johnny Weir, Ally Brooke, OT Genasis dhe Josie Canseco.