Andy Cohen

Klea

BravoCon anulohet mes thashethemeve për shkarkimin dhe ngritjen e padive të Andy Cohen kundër Bravo!

BravoCon anulohet mes thashethemeve për shkarkimin dhe ngritjen e padive të Andy Cohen kundër Bravo!

Mes thashethemeve të turbullta për E Andy Cohen shkarkimi i mundshëm dhe një sërë padish me të cilat përballet Bravo, BravoCon i këtij viti është anuluar papritur.

Andy Cohen

BravoCon, konventa popullore e fansave për entuziastët e rrjetit Bravo, nuk do të zhvillohet në Las Vegas këtë vit, pasi ngjarja është vendosur të shkojë në një ndërprerje njëvjeçare. Rrjeti njoftoi të mërkurën se BravoCon do të kthehet në 14-16 nëntor 2025, në Forumin Caesars në Las Vegas.

Pavarësisht mungesës së ngjarjes në shkallë të gjerë këtë vit, Bravo po planifikon të presë tubime më të vogla fansash. Rrjeti ka prezantuar “Watch Party by Bravo”, një seri ngjarjesh më të vogla të planifikuara të zhvillohen në New York City dhe Los Angeles. Këto takime janë krijuar për të lejuar “Bravoholics” të ndërveprojnë ngushtë me të famshmit e tyre të preferuar Bravo dhe të festojnë adhurimin e tyre në një mjedis më intim, siç detajohet në një njoftim të fundit për shtyp nga rrjeti.

Andy Cohen

Pasi e tejkaloi vendin e tij në New York City, Bravo e zhvendosi ngjarjen e saj në shkallë të gjerë, BravoCon, në Las Vegas në vitin 2023. Fundjava festive kishte nevojë për një hapësirë ​​më të madhe për të akomoduar popullaritetin e saj në rritje dhe numrin në rritje të fansave që ndjekin çdo vit. Ky ndryshim shënoi një zgjerim të rëndësishëm për ngjarjen, duke lejuar më shumë pjesëmarrës dhe një shkallë më të madhe festash.

Andy Cohen

Në BravoCon 2023, Andy Cohen dha disa njohuri për të ardhmen e serialit “Housewives” ndërsa foli me Entertainment Tonight. Ai diskutoi mundësinë për shtesa të reja në ekskluzivitetin e njohur, duke u ofruar fansave një paraqitje të shkurtër të asaj që mund të presin në lidhje me zgjerimin ose evolucionin e formacionit “Housewives” në sezonet e ardhshme.

Andy Cohen

Andy Cohen, një figurë kyçe në formësimin e televizionit të realitetit, ka dhënë kontribut të rëndësishëm përmes roleve të tij si producent ekzekutiv i serialit Real Housewives dhe si drejtues i specialeve të ribashkimit. Kur u pyet për mundësinë e zgjerimit të ekskluzivitetit të Real Housewives me më shumë shfaqje, Cohen sugjeroi se mund të ishte e mençur të ndaleshim dhe të fokusoheshim në përsëritjet e shumta aktualisht në prodhim. Ai u shpreh se të marrësh një moment për të konsoliduar dhe përmirësuar seritë ekzistuese mund të jetë e dobishme përpara se të shqyrtohet zgjerimi i mëtejshëm.

Andy Cohen

Andy Cohen ndau mendimet e tij për zgjerimin e ekskluzivitetit të Real Housewives, duke reflektuar një kënaqësi me formacionin aktual. “Çdo herë që Bravo telefonon dhe thotë, 'Çfarë mendoni për zhvillimin këtu apo atje?' Ndihem sikur jemi shumë mirë tani,” tha ai duke qeshur. Kjo përgjigje tregon një preferencë për ruajtjen e cilësisë dhe fokusit të shfaqjeve ekzistuese në vend që të shtrihet në territore të reja për momentin.

Leah McSweeney dhe Andy Cohen

Andi adresoi me humor shqetësimet për mbingopjen e tregut me ekskluzivitetin Real Housewives, pavarësisht serive të shumta ekzistuese. “Ju mund të qeshni me mua nëse them se nuk duam të mbingopim tregun sepse janë 10”, tha Cohen me shaka gjatë bisedës së tij. Ai u shpreh i kënaqur me gjendjen aktuale të ekskluzivitetit, duke theksuar, “Mendoj se jemi shumë mirë tani. Është një moment i mirë në botën e Housewives.” Ky koment pasqyron besimin e tij se ekskluziviteti është në një pikë të fortë, duke balancuar shumëllojshmërinë dhe angazhimin e shikuesit në mënyrë efektive.