Bravo Rinovon Shtatë Emisione Reale të Amvisave, Seriale të tjera

Klea

Bravo Rinovon Shtatë Emisione Reale të Amvisave, Seriale të tjera

Nëse mendonit se kishit parë të fundit Amvise të vërtetamendoni përsëri, 'sepse këto zonja nuk po shkojnë askund.

Kjo është e drejtë – Bravo njoftoi më 9 maj se shumë nga qytetet e preferuara të amvisave po kthehen për sezonet e reja dhe kanë premtuar se do të sjellin argëtim, modë, magjepsje dhe, natyrisht, DRAMA. Ju mund të prisni me padurim sezonet e reja të Real Housewives of Atlanta, Real Housewives of Beverly Hills, Real Housewives of Miami, Real Housewives of New York, Real Housewives of Potomac, Real Housewives of Orange County dhe Real Housewives of Salt Lake City. Bravo solli gjithashtu serialet veterane, si Married to Medicine dhe Summer House.

Çfarë drame Housewives mund të presim me padurim?

Përveç transmetimit të sezonit aktual të Real Housewives of New Jersey, ne tashmë e dimë se ka pasur shumë dramë edhe me gratë e tjera.

Për shembull, Mary Cosby do të kthehet në RHOSLC si një shtëpiake me kohë të plotë për sezonin 5. Megjithatë, tashmë duket se ajo nuk do të ketë të njëjtin udhëtim pa drama si një vit më parë. Është raportuar se ajo hyri në një debat të madh me Lisa Barlow dhe e quajti djalin e saj, Baby Gorgeous, fjalën R. Ikes.

Shannon Beador dhe Tamra Judge do të kthehen me portokallet e tyre, dhe jo, ata NUK janë në të njëjtin ekip këtë vit. Ata janë rikthyer në lëvizje pasi Zoti e di se çfarë.

Ata janë ende duke punuar në kastin për RHOM. Sidoqoftë, shpresoj që të shfaqë Larsa Pippen në mënyrë që të marrim të gjitha detajet rreth marrëdhënies së saj lart e poshtë me Marcus Jordan. Plus, dua të di nëse ajo ka ndonjë gjë për t'i thënë Charles Barkley-t, pasi ai e kritikoi çiftin për “të çrregullt” javën e kaluar.

Le të përgëzojmë më shumë Amvise, Pinot Grigio dhe gjysmën e Banditëve me Sytë e Gjelbër.

Transmetoni sezonet e mëparshme të Real Housewives në Peacock.