Bravo Kids që janë pothuajse kopje karboni të prindërve të tyre

Klea

Bravo Kids që janë pothuajse kopje karboni të prindërve të tyre

Bravoverse është i vogël, me shumicën e fansave që dinë detajet e jetës së personaliteteve të tyre të preferuara. Një fakt i pamohueshëm është se sa shumë shikuesit kënaqen duke parë fëmijët duke u rritur me kalimin e viteve. Për sezone, ndërsa ndjekim nënat ose baballarët e tyre në ekranin e vogël, ne gjithashtu e gjejmë veten duke u përpjekur për ta. Qoftë ajo e maturës së tyre të maturës, ndeshja e futbollit në universitet, apo dita e tyre e parë në kolegj, Bravo fëmijët janë gjithmonë në zemrat tona. Pra, e bën edhe më të këndshme të zbulosh se disa prej tyre janë kopje karboni të prindërve të tyre të famshëm.

Frankie Jr / Dolores

Dolores Catania ka qenë gjithmonë muskuli i Real Housewives të Nju Xhersit. Dhe djali i saj, Frank Catania Jr, fjalë për fjalë i ka të gjithë muskujt. Ashtu si babai i tij, ndoshta e ndihmon që ai të konkurronte në garat e bodybuilding. Por Frankie duket se ka gjithmonë një kokë të mirë mbi supet e tij, që është një tipar tjetër që ka marrë nga nëna e tij. Kur diskuton situata serioze familjare, i diplomuari në Universitetin Fairfield vjen me një kokë të ftohtë. Ashtu si Dolo, ai analizon opsionet e tij dhe zakonisht nuk zgjedh një anë.

Pandora/Ken

Ken Todd është ndihmësi më mbrojtës që mund të kërkojë Lisa Vanderpump. Ndërsa vajza e tyre Pandora Vanderpump mund të ketë marrë disa këshilla me stil nga nëna e saj, unë do të argumentoja se ajo është e gjitha Ken. Vajza e madhe e Kenit është imazhi i Kenit, falë flokëve të saj bjonde dhe strukturës së fytyrës. Ndryshe nga nëna e saj, e cila është kaq karizmatike, Pandora duket pak e rezervuar, njësoj si Keni. Nuk ka dyshim se Pandora është vajza e Kenit, veçanërisht për sa i përket sjelljeve të caktuara.

Antonia/Melissa

Kur bëhet fjalë për Melissa Gorga, nuk ka dyshim se vajza e saj, Antonia Gorga, është fjalë për fjalë binjake e saj, vetëm rreth 30 vjet më e re. Antonia bie në sy sepse Melissa dhe Joe Gorga nuk e kanë përfshirë në mënyrë të gabuar në çështjet e tyre të të rriturve. Ajo është thjesht një adoleshente tipike që e do modën. Për fat të mirë, nëna e saj është në biznes. Unë do të vë bast që ata madje mund të ndajnë rrobat.

Antonia padyshim e mori sensin e modës nga nëna e saj. Të dy kanë flokë të gjatë, të errët, kaçurrela dhe kur shikojmë fotot e fëmijërisë, duket qartë se Antonia është e gjitha Missy G.

Gia/Teresa

Nëse do të më duhej të zgjidhja një nga vajzat e Teresa Giudice për të qenë imazhi i OG-së, ajo do të duhej të ishte më e madhja e saj, Gia Giudice. Vetëm nga pamja e jashtme, Gia me sa duket është shndërruar në nënë e saj. Të dy mbajnë flokë të gjatë dhe shtojnë një ton grim, veçanërisht në sytë e tyre. Kur fotografojnë së bashku, ndonjëherë është e vështirë të dallosh ndryshimin pasi të dy veshin fustane të ngushta dhe taka të larta.

Gia është përpjekur gjithmonë të shpëtojë familjen e saj nga trazirat dhe e merr përgjegjësinë jashtëzakonisht seriozisht. Tereza ndjen të njëjtën përgjegjësi kur bëhet fjalë për prindërit e saj, duke u kujdesur gjithmonë që ata të përfshihen në mbledhjet familjare. Unë do të argumentoja se Gia është një kopje karboni e nënës së saj për sa i përket dramës. Tereza dhe Gia kërkojnë besnikëri absolute. Ne i kemi parë të dyja Melissa plehra, të dy debatojnë me Xhoin dhe të dy sillen në mënyrë të paarsyeshme pasi thuhet se diçka nuk u pëlqen.

Sa herë që e shoh Gia-n në shfaqje pranë nënës së saj duke bërë më shumë për të qenë në dramë, e di që ajo po bën një audicion të vazhdueshëm për të qenë Tereza e radhës.

Sonja/Quincy

Edhe pse Sonja Morgan shpesh përpiqet të rimarrë rininë e saj, ajo nuk do të duhej të shikonte larg pasi vajza e saj është një klon i saj. Quincy Morgan është e re, e gjallë, bjonde dhe mahnitëse, ashtu siç është Sonja tani, për të qenë i sinqertë. Ndërsa ne kemi parë shumë nga fëmijët e mësipërm Bravo, Quincy ka qenë kryesisht nën radar. Të dy Son dhe Quincy bëjnë foto fantastike që mund të ngatërrohen me një reklamë të Ralph Lauren. Ajo që është edhe më e bukur është Quincy dhe nëna e saj kanë një marrëdhënie mjaft të shkëlqyer. Sonja asnjëherë nuk është përpjekur ta përdorë vajzën e saj për ndikim në emision. Të dyja janë gra me arsim të lartë që dinë se çfarë duan nga jeta. E vetmja mënyrë që ata mund të afrohen është nëse Quincy do të donte të krijonte linjën e saj të tosterave.