RHUGT

Klea

Bravo hit me padi për sulm seksual nga ‘RHUGT’ Star

Bravo hit me padi për sulm seksual nga ‘RHUGT’ Star

Marco Vegashërbëtori që u shfaq në sezonin 2 të Shtëpiake të vërteta: Udhëtim i fundit për vajzatka ngritur padi ndaj Bravos, duke pretenduar se ai është abuzuar seksualisht gjatë një feste me aktorë.

RHUGT

Sezoni 2 i spinoff “Housewives” u filmua në Dorinda Medley’Rezidenca e Massachusetts, Manor Blue Stone.

RHUGT

Vega pretendohet në dokumentet e marra nga TMZ se Parqet Fedra goditi pas shpine dhe Brandi Glanville grisi këmishën e tij gjatë një sulmi të egër, në shtator 2021.

RHUGT

Brandi thuhet se është thënë Vega – “Fitoni paratë tuaja, Marko. Hiqe këmishën. Bej dicka!”

Vega pohoi se kufijtë u kaluan pas një shfaqjeje striptizi të luajtur në “Shtëpiake të vërteta të qytetit të Nju Jorkut” Shtëpia e alumit në Berkshires. Ai pretendoi se producentët e shtynë atë që “të shkonte dhe t’i bënte gratë të kërcenin!” pas përfundimit të shfaqjes. Padia vuri në dukje se yjet e realitetit po pinin shumë në atë kohë.

Bravo

Më tej ai tha se zinxhiri i ngjarjeve i shkaktoi probleme në martesën e tij, pasi gruaja e tij ishte mërzitur nga incidentet e supozuara. Vega ka paditur Bravo për abuzim dhe ngacmim seksual dhe kërkon dëmshpërblim. Ai pohoi se rrjeti ka një model të duke justifikuar sjelljen e papërshtatshme nga anëtarët e tij të kastit.

Bravo

Faqja Gjashtë kontaktoi me dy anëtarët e përmendur të kastit të RHUGT dhe e Brandit Përfaqësuesi u përgjigj – “Ajo ka respektin më të madh për Marko. Çdo gjë që ndodhi në set atë mbrëmje u kërkua nga producentët dhe u miratua nga Marco Vega vetë.”

e Fedras Përfaqësuesi u përgjigj – “Ajo është duke udhëtuar dhe e padisponueshme për koment.”

Vega shkoi në Instagram Story vitin e kaluar për të shprehur zhgënjimin e tij përvojën e xhirimit të serialit, siç ndahet në kapjet e ekranit të postuara nga një llogari fansash e Bravo.

Vega tha se ai “nuk ishte “lidhur” me asnjë nga zonjat” dhe ishte “zhveshur me forcë”, për të cilën “nuk ishte i lumtur”.

Bravo

Megjithatë, ai vuri në dukje se Dorinda ishte “jashtëzakonisht i sjellshëm me të”.

Lajmi për padinë vjen më pas Bethenny Frankel njoftoi planin e saj për të “përmbysur Bravo” mes një beteje për të kërkuar llogari nga rrjeti për keqtrajtim të dyshuar të yjeve të tyre të realitetit. “Amvise të vërteta të qytetit të Nju Jorkut” Alum punësoi shqiponjat ligjore, Bryan Freedman dhe Mark Geragos, dhe thuhet se rekrutoi rreth 80 anëtarë të kastit për t’iu bashkuar kryqëzatës së saj.

“Ata i shpërdoruan këta interpretues në televizionin kombëtar, ka pasur pornografi hakmarrëse, ata kanë filmuar ilegalisht njerëz duke bërë seks – dhe ata po përpiqen t’i mbajnë njerëzit të heshtin,” tha një burim për Page Six, më vonë atë muaj. “Ju patjetër do t’i dini emrat e tyre.”

Freedman dhe Geragos hodhën letra ligjore, duke akuzuar NBCUniversal dhe Bravo për “përpjekje të qëllimshme” për të “prodhuar paqëndrueshmëri mendore” duke ngarkuar yjet e realitetit me “alkool duke i privuar nga ushqimi dhe gjumi”, si dhe duke mohuar ndihmën për ata që përjetojnë ” përkeqësim mendor.”

Rrjeti u akuzua gjithashtu për “shpërndarjen dhe/ose faljen e shpërndarjes së pornografisë jo-konsensuale”.

Një përfaqësues i Bravo i tha gazetës se të gjithë anëtarët dhe ekipi aktual dhe i mëparshëm i kastit janë “të lirë të diskutojnë dhe të zbulojnë çdo akt të supozuar të paligjshëm në vendin e punës, si ngacmimi ose diskriminimi, ose çdo sjellje tjetër që ata kanë arsye të besojnë se është e papërshtatshme”.