Bravo fillon duke e bërë atë në Manhattan, Seritë Safari të Afrikës së Jugut

Klea

Bravo fillon duke e bërë atë në Manhattan, Seritë Safari të Afrikës së Jugut

Përparimet e NBC-së janë mbi ne, që do të thotë se drejtuesit e rrjetit po shfaqin listën e tyre për vitin e ardhshëm me shpresën për të mahnitur reklamuesit dhe blerësit e mediave. Për fansat e televizionit realitet si ne, kjo do të thotë se po marrim përditësime për një sërë serialesh të reja që vijnë në ekranet tona, përveç një morie të preferuarave tona që ndiqen për sezonet e reja. Aktiv Bravoata sapo njoftuan dy shfaqje të reja: Duke e bërë atë në Manhattan dhe Në Safari!

Shfaqjet e reja vijnë së shpejti në Bravo

Bërja e tij në Manhattan dhe On Safari janë të dy tituj pune, kështu që ata me siguri do të kenë emra më të bukur sapo të vijnë më në fund në ekranet tona. Sido që të jetë, ne jemi të ngazëllyer për disa ekskluzivitete të reja që vijnë në Bravo. Le të futemi në detaje.

Sipas një njoftimi për shtyp nga Bravo, Making it in Manhattan ndjek një grup miqsh që “lundrojnë nëpër sprovat dhe triumfet e moshës madhore të re”. Njoftimi për shtyp shpjegoi se disa nga aktorët e këtij spektakli të ardhshëm vijnë nga familje të njohura, ndërsa të tjerët janë fytyra të freskëta të Mollës së Madhe. Në thelb, kjo tingëllon si një version më i ri i Shtëpiake të vërteta të Nju Jorkut.

Shfaqja tjetër e re e Bravo, On Safari, tingëllon shumë e frymëzuar nga Below Deck. Do të ndjekë një mori udhërrëfyesësh safari në Afrikën e Jugut që punojnë me njerëz të pasur. Përmbledhja përshkruan “botën spektakolare të përvojave më luksoze të safarit” dhe udhërrëfyesit që “krijojnë momente një herë në jetë për klientelën e tyre që kërkon aventura”.

Kjo tingëllon si përpjekja gjysmë-vjetore e Bravo për të përsëritur suksesin e Below Deck. Ata e kanë provuar këtë më parë me një shtëpizë skijimi dhe një kampim vetëm për të rriturit, asnjëra prej të cilave nuk mori një sezon të dytë. Ndoshta On Safari do ta thyejë atë mallkim. Sido që të jetë, ne mezi presim të shohim se çfarë ka në rezervuar Bravo për ne vitin e ardhshëm.