Bravo Fighting Ultimate Girls Trip Butler mbi padinë e supozuar për ngacmim seksual

Klea

Bravo Fighting Ultimate Girls Trip Butler mbi padinë e supozuar për ngacmim seksual

Brandi Glanville mund të jetë duke marrë kopje rezervë nga Bravo, lloj. Rrjeti punëson vazhdimisht Brandi-n, duke e ditur saktësisht se kush është dhe nëse ndodh diçka, ajo zakonisht merret me pasojat vetë.

Rasti në fjalë, Real Housewives Ultimate Girls Trip. Bëhet fjalë për disa sezone, por ai me të cilin po trajtojmë është Situata e Butlerit në Sezonin 2. Jo Situata Caroline e Sezonit 4. Këtë herë përfshin edhe shoqen e Brandit, Phaedra Parks. Tani shërbëtori mund të mos ketë fat pasi ka paraqitur një padi, sepse Bravo nuk po tërhiqet. Radari ka lugën.

Bravo kundërpërgjigjet

Kompania e prodhimit pas RHUGT dhe Bravo nuk po blen atë që shërbëtori po përpiqet të shesë – dhe jo, nuk po flas për këmishën e grisur që ai reklamoi në mediat sociale.

Marco Vega u punësua për t’u kujdesur për zonjat në sezonin 2, por ai pretendon se Brandi dhe Phaedra u afruan paksa shumë. Ai ngriti padi kundër Bravo dhe Shed Media për ngacmime seksuale të pretenduara nëpërmjet Brandi dhe Phaedra.

Dokumentet e reja të gjykatës tregojnë se Bravo dhe Shed i kërkuan gjykatës pushimin e çështjes tërësisht. Marco ishte duke punuar në Blue Stone Manor ku u filmua sezoni. Gjatë një mbrëmjeje të mbushur me argëtim, gjërat mund ose nuk mund të kenë dalë jashtë kontrollit. Marco pohon “Ishte zonja Glanville ajo që në RHUGT në Berkshires ngacmoi dhe abuzoi seksualisht MARCO VEGA.”

Avokatët e Marcos sulmuan Bravo dhe Shed për punësimin e Brandi në radhë të parë. Dokumentet ligjore thonë: “Të pandehurit kishin një njoftim paraprak dërrmues për prirjet e mëparshme devijuese seksuale dhe sjelljen ngacmuese seksuale të znj. GLANVILLE.”

Ai vazhdoi, “Megjithatë, pavarësisht nga kjo njohuri, të pandehurit vazhduan gabimisht të punësojnë GLANVILLE për shfaqjet e tyre. Të pandehurit lejuan, pranuan dhe madje inkurajuan sjelljen seksualisht agresive dhe ofenduese të zonjës GLANVILLE ndaj të tjerëve në xhirime.”

Nuk ka përfunduar ende. “Megjithatë, pavarësisht nga këto njohuri, të pandehurit gabimisht vazhduan të punësojnë GLANVILLE për shfaqjet e tyre. Të pandehurit lejuan, pranuan dhe madje inkurajuan sjelljen seksualisht agresive dhe ofenduese të zonjës GLANVILLE ndaj të tjerëve në xhirime.”

Për më tepër, Marco tha se prodhuesit ishin plotësisht të vetëdijshëm për “prirjen e Brandi për të ngacmuar seksualisht të tjerët”. Ai gjithashtu pretendon se ekuipazhi i produksionit inkurajoi alkoolin e Brandi “të dehet në set, në mënyrë që ajo të kishte më shumë gjasa të kryente akte të egra dhe ngacmuese”.

Emri i Fedra del në pah

Më pas në chat hyri emri i Fedrës. “Të pandehurit inkurajuan më tej amvisat e tjera si Phaedra Parks dhe të tjera që të deheshin dhe të ngacmonin seksualisht të tjerët. Si rezultat i veprimeve dhe mosveprimeve të të pandehurve, znj. GLANVILLE dhe Phaedra Parks abuzuan seksualisht dhe ngacmuan MARCO VEGA-n duke i shkaktuar atij shqetësim emocional dhe dëme të tjera.”

Gjatë xhirimeve që u zhvilluan në shtator 2021, Marco tha se Phaedra e goditi atë në prapanicë dhe Brandi ia grisi këmishën. Ai gjithashtu tha se “një grua tjetër” bëri një striptizë. Më tej ai pretendon se Brandi ka thënë: “Fito paratë e tua, Marco. Hiqe këmishën. Bej dicka.”

KËMISHA

Jo më kot, Marco nuk u shfaq super i traumatizuar kur gjoja u shfaq në rrjetet sociale dhe tentoi të shiste këmishën e grisur në fjalë. Brandi dhe Fedra nuk janë të pandehur në këtë padi.

Bravo paraqiti një mocion dhe tha se çështja e Marco ishte paraqitur në gjendje të pasaktë dhe dy nga pretendimet e tij kishin shkuar përtej statutit të kufizimeve. Ata mendojnë se rasti i tij është “i pavlerë”. Me sa duket, Marco ka lënë pas dore të përmendë ndonjë ngacmim seksual në xhirime.

“Pretendimit të paqartë të paditësit se ai u tha producentëve se po ngacmohej seksualisht nga Glanville i mungon ndonjë specifikë, duke përfshirë kur ai dyshohet se e bëri këtë deklaratë, kujt dhe si u përgjigjën ata.”

Showrunner dhe VP ekzekutiv John Paparazzo tha: “Unë isha i pranishëm dhe vëzhgova kastin për të gjithë ngjarjen e shfaqjes burleske dhe darkën atë mbrëmje, duke përfshirë pjesën e mbrëmjes kur Paditësi kërceu me anëtarë të ndryshëm të kastit. Bazuar në vëzhgimet e mia atë mbrëmje, paditësi dukej se po kalonte mirë, duke qeshur dhe duke marrë pjesë gjatë ngjarjes.”

Kjo çështje është në pritje dhe një gjyqtar nuk ka vendosur për kërkesën e Bravos për pushim.