Bravo Exec pranon se Monica Garcia mund t'i ketë thënë Casting-ut për Realitetin Von Tease

Klea

Bravo Exec pranon se Monica Garcia mund t’i ketë thënë Casting-ut për Realitetin Von Tease

Monica Garcia dhe Realiteti Von Tease saga po kthehet në një rast të madh, tha ai. A i tha produksionit gjatë intervistave të saj të casting-ut se ishte pjesë e llogarisë së trollit, apo mbeti në atë sekret deri në minutën e fundit?

Amvise të vërteta të Solt Lake City Ribashkimi i sezonit 4, Monica pretendoi se u tha producentëve për llogarinë. Andy Cohen e rrëzoi atë dhe tha se ata nuk do ta kishin hedhur poshtë nëse do të ishte kështu. Tani, në një fitore të rrallë për Monica-n, një ekzekutiv i NBCUniversal thotë se mund të ketë pak të vërtetë në atë që tha Monica në divanin e ribashkimit.

Komploti trashet

Të mëdhenjtë në NBCUniversal kanë dalë dhe kanë bërë intervista për RHOSLC të këtij sezoni, veçanërisht pasi përfshirja e Monikës në shfaqje ka bërë që fansat të vënë në pikëpyetje integritetin e procesit të casting-ut. Kur bisedoi për sezonin, një ekzekutiv i quajtur Noah Samton pranoi se Monica mund të ketë përmendur Reality Von Tease në një nga intervistat e saj të shumta për casting.

“Përsa i përket asaj që Monika ka folur me një producent për këtë në një moment gjatë casting-ut, nuk e di, ka [various] producentët, producentët e kastingut që dikush mund t’i takojë [during the process]”, tha Noah, përmes @‌byewighellodrama në Instagram. “Ndoshta ka pasur një bisedë që nuk i është transmetuar askujt. Sinqerisht nuk e di se çfarë ishte ajo histori.”

Pra, nëse Monica ia përmendi llogarinë e trollit një producenti në një moment gjatë procesit të intervistës, pse Bravo nuk e gërmoi këtë? Sipas Noah, është pak më e vështirë se sa duket. Ai foli me The Hollywood Reporter për situatën dhe mbrojti proceset e tyre.

“Ne bëjmë një kontroll të gjerë të sfondit në cast, por një llogari e rreme e trollit të profilit nuk do të dilte,” tha Noah. “Nuk ka asnjë regjistrim të asaj llogarie përmes emrit të saj.”

Ndoshta ata nuk menduan të kontrollonin një nga emrat e vegjël të Monikës? Sido që të jetë, fakti që Reality Von Tease rrëshqiti nëpër të çara bëri që ky të ishte një sezon i paharrueshëm. Kjo është diçka për të cilën të gjithë mund të biem dakord.

Noah tha, “Pra, po, ka gjëra që mund të kalojnë dhe të bëjnë, dhe sigurisht që nuk është diçka që ne e duam kur kemi një surprizë të tillë. Doli mirë, mendoj, në mënyrë krijuese për fundin e sezonit.”

Sezoni 4 i Real Housewives of Solt Lake City është i disponueshëm për t’u transmetuar në Peacock.