Braunwyn Windham-Burke Rrëfen se ka përdorur Ozempic, pretendon se nuk mund të hajë për shkak të tij!

Klea

Braunwyn Windham-Burke Rrëfen se ka përdorur Ozempic, pretendon se nuk mund të hajë për shkak të tij!

Braunwyn Windham-Burke Rrëfen se ka përdorur Ozempic, pretendon se nuk mund të hajë për shkak të tij!

Braunwyn Windham-Burkeish ylli i Amvisat e vërteta të Orange County, ka zbuluar përdorimin e saj të mjekimit të diabetit të tipit 2 Ozempik për të ndihmuar në humbjen e peshës.

Braunwyn Windham-Burke

Alumja e reality TV ndau përvojën e saj me të Us Weekly, duke shprehur se si droga e ka ndihmuar të ndihet “e mahnitshme” që kur filloi ta merrte atë pas lëvizjes së saj në Nashville në vitin 2023 me partnerin e saj, Jen Spiner.

Derisa Windham-Burke është e emocionuar me rezultatet e saj Ozempik-fizik i përmirësuar, partneri i saj, Spinerka ndjenja të përziera për ndryshimet në stilin e tyre të jetesës.

Braunwyn Windham-Burke

Xhenkujt Braunwyn u fejua korrikun e kaluar, me humor vuri në dukje se si mjekimi ka ndikuar në rutinën e tyre të përditshme.

“Ajo bënte darkë çdo natë kur mblidheshim për herë të parë, sepse unë nuk gatuaj apo nuk bëj asgjë.” Xhen i tallur.

Braunwyn Windham-Burke

Braunwyn me lojëra u përgjigj: “Nuk dua të gatuaj sepse nuk mund të ha! Ushqeni veten!”

në 46, Windham-Burke shpjegoi arsyet e saj për të kërkuar ndihmë për peshën e saj. “Ushqimi është i ndryshëm. Ka kafene Loveless dhe biskota dhe pulë të skuqur… Unë nuk jam një person me shumë vetëkontroll,” tha ajo.

Braunwyn Windham-Burke

“Kam shtuar 20 paund.” Ndryshimi në dietën dhe stilin e saj të jetesës e shtyu atë t'i drejtohej Ozempik për ndihmë në humbjen e peshës së tepërt.

Braunwyn nuk është i pari Bravo yll për të pranuar publikisht përdorimin e medikamenteve për humbje peshe.

Braunwyn Windham-Burke

Amvise të vërteta të Orange County yll Emily Simpson pranoi në qershor 2023 se ajo përdori Ozempik para se t'i nënshtroheni liposuksionit dhe zvogëlimit të gjoksit.

Megjithatë, e Emily përvoja ishte më pak pozitive. “Nuk më pëlqeu mënyra se si më bëri të ndihem letargjik dhe më bëri të mos kisha shumë energji, gjë që ishte e vështirë me tre fëmijë të vegjël.” Simpson tha. “Por kjo të bën të ndihesh i ngopur dhe të bën, për mua, ishte si një rifreskim.”

Emily Simpson

Të tjera Bravo personalitete kanë dalë gjithashtu në lidhje me përdorimin e tyre të Ozempik. Amvise të vërteta të Nju Xhersit yjet Jennifer Fessler, Margaret Josephs, dhe Dolores Catania, si dhe Amvise të vërteta të Solt Lake City amvise Heather Gay, të gjithë kanë pranuar se kanë përdorur ilaçin.

Anasjelltas, Melissa Gorga Së fundmi ndau qëndrimin e saj për këtë çështje me Sherri Shepherdduke pretenduar se ajo është “e vetmja” në RHONJ gipsi që nuk përdor mjekimin e diabetit. “Unë stërvitem me të vërtetë, shumë shumë,” tha nëna e tre fëmijëve, 45 vjeç. “Secilit të vetin për gjithçka, por jo, nuk e pranoj.”

Melissa Gorga

Ndërsa më shumë të famshëm hapen për përdorimin e tyre të barnave për humbje peshe si Ozempikbiseda rreth imazhit të trupit dhe shëndetit vazhdon të evoluojë, duke reflektuar një gamë të gjerë zgjedhjesh dhe përvojash personale.