Braunwyn Windham-Burke jep reagimin e saj ndaj arrestimit të Shannon Beador

Klea

Braunwyn Windham-Burke jep reagimin e saj ndaj arrestimit të Shannon Beador

Më shumë detaje vazhdojnë të dalin Shannon Beador’s arrestimi. Tifozët lëshuan një psherëtimë kolektive zhgënjimi kur doli se Shannon u arrestua për BDI dhe një kundërvajtje tjetër.

Disa u tronditën; të tjerët e kishin parë të vinte nga një milje larg. Arrestimi i Shannon ka qenë dhe do të vazhdojë të jetë një pikë diskutimi midis yjeve të realitetit për të ardhmen e parashikueshme, veçanërisht midis yjeve të tjerë të Real Housewives të Orange County.

Braunwyn Windham-Burke megjithatë është në një pozicion unik. Jo vetëm që ajo ishte në RHOC me Shannon, por Braunwyn ka qenë shumë e sinqertë për alkoolizmin dhe maturinë e saj. Pra, nuk ishte çudi që ajo ndau një deklaratë.

Braunwyn mbron Shannon (pak)

Të hënën, më 18 shtator, Braunwyn foli me Us Weekly për arrestimin e Shannon. “Unë mendoj se Shannon ka kaluar një vit të vështirë,” tha ajo. Por ajo sqaroi, “Natyrisht, ajo që ndodhi nuk është në rregull. Asnjëherë nuk duhet të pini dhe të vozitni. Ishte një natë shumë fatkeqe për të, por për fat të mirë askush nuk u lëndua.”

Braunwyn shprehu gjithashtu shpresën e saj se përvoja do të ishte një “moment hapës i syve” dhe një “katalizator për ndryshim” për Shannon. Ajo shtoi, “Unë e di se Shannon ka një zemër të madhe dhe shpresoj se kjo mund të bëhet historia e saj ku ky është një moment kur gjithçka ndryshoi për mirë.” Ajo vuri në dukje se ajo dhe Shannon dikur ishin “shoqe të shkëlqyera për të pirë”, përpara se të reflektonte për maturinë e saj.

Ajo u shpreh: “Kur isha aktive në pirjen time, bëja gjëra për të cilat nuk jam krenare. Por unë nuk jam personi që jam ndërsa pija. Në momentin që vendosa të ulja shishen, ky është momenti kur u bëra personi që duhej të isha. Njerëzit që pinë do të kërkojnë ndonjë justifikim se pse pirja e tyre nuk është problem.”

Sezoni 17 i Real Housewives of Orange County transmetohet në Bravo, të mërkurën në mbrëmje në orën 8/7c.