Braunwyn Windham-Burke

Klea

Braunwyn Windham-Burke flet për pajtimin e saj me vajzën Rowan

Braunwyn Windham-Burke flet për pajtimin e saj me vajzën Rowan

Braunwyn Windham-Burke dhe vajzën e saj 21 vjeçare Rowan janë pajtuar pas një përçarjeje të publikuar në fillim të këtij viti.

Braunwyn Windham-Burke

Rreshti dhe pata një rënie. Kanë ndodhur disa gjëra (ku) ajo ka nevojë për mua dhe sigurisht, sepse unë jam nëna e saj, do të jem atje”, ish-i Amvise të vërteta të Orange County Ylli, 46, ndau gjatë një interviste ekskluzive të përbashkët me të fejuarën Jennifer SpinnerPodkasti “Virtual Reali-Tea” i Page Six.

“Marrëdhënia ime me fëmijët është e mirë tani.” Windham-Burke theksoi, duke reflektuar mbi lidhjen e saj me shtatë fëmijët e saj nga martesa e saj e mëparshme me Sean Burke.

Braunwyn Windham-Burke

Ky zhvillim vjen pas muajve të tensionit më pas Rowan kritikuar Braunwyn dhe gjyshja e saj nga nëna, Deborah Windham, në rrjetet sociale, duke mbrojtur të atin Sean Burke mes një beteje të diskutueshme ligjore për mbështetjen e fëmijëve dhe pagesat e alimentacionit.

Pavarësisht sfidave, Braunwyn pohon se marrëdhënia e saj me Rowan dhe fëmijët e saj të tjerë, duke përfshirë Jakobi18 vjeç është pozitiv sot.

Braunwyn Windham-Burke

“Marrëdhënia është e shkëlqyer me fëmijët më të mëdhenj,” siguroi ajo.

Megjithatë, Windham-Burke pranon vështirësitë e vazhdueshme në bashkë-prindërimin me Sean Burke.

Braunwyn Windham-Burke

“Me Sean, është vërtet e vështirë. Ai është shumë jo komunikues. Ai nuk u përgjigjet emaileve, nuk më thotë se çfarë po ndodh me fëmijët”, ka treguar ajo, duke shprehur zhgënjimin për mungesën e komunikimit për çështje të rëndësishme që kanë të bëjnë me fëmijët e tyre.

Xhen39 vjeç, e cila planifikon të ngrijë vezët e saj ndërsa çifti përgatitet të zgjerojë familjen e tyre, pranon sfidat në bashkë-prindërimin me Sean Burkeduke vënë në dukje procesin e tij të vazhdueshëm për t’u marrë me divorcin e tyre.

Braunwyn Windham-Burke

Windham-Burkee cila doli publikisht si lezbike në vitin 2020 dhe i propozoi Spiner në 2023, finalizoi divorcin e saj nga Sean Burke në tetor 2022 pas një ndarjeje të zgjatur nga biznesmeni.

Braunwyn Windham-Burke dhe e fejuara e saj, Jennifer Spinner, zbuluan gjithashtu planet e tyre për zgjerimin e familjes së tyre, të cilat përfshijnë ngrirjen e vezëve nga Spinner.

Braunwyn Windham-Burke

“Kjo është diçka për të cilën kam menduar që kur kam qenë në fund të të 20-tave dhe kurrë nuk kam qenë në një moment të jetës sime ku kishte kuptim ta bëja. Kam harruar ku po bisedonim, por (Windham-Burke ishte) shumë e prerë dhe (ajo) tha: ‘Nëse do ta bësh, ke pesë muaj kohë'” Xhen39, e ndarë.

Përpara Jen’s Në ditëlindjen e 40-të këtë javë, çifti vendosi se ngrirja e vezëve ishte e nevojshme për të përmbushur ëndrrën e tyre për të pasur një fëmijë së bashku. Braunwyn46 vjeçe, tashmë ka shtatë fëmijë me ish-bashkëshortin e saj Sean Burke.

Sean Burke

“E di që ndihesh ende shumë i ri, por vezët e tua nuk janë.” Braunwyn vuri në dukje Jennifer, duke theksuar realitetet biologjike. “Jen është një njerkë e shkëlqyer, por ka një pjesë të saj që dëshiron të ketë fëmijën e saj, fëmijën e saj biologjik dhe unë thashë: “Nëse kjo është diçka që ju dëshironi të bëni, tani është koha.”

Xheni cili ka një marrëdhënie të ngushtë me Braunwyn fëmijët, shprehu besimin në vendimin e saj për të ngrirë vezët e saj, por theksoi rëndësinë e miratimit të fëmijëve përpara se të vazhdonte me shtatzëninë.

Braunwyn Windham-Burke

“Nëse Braunwyn dhe unë isha vetëm vetvetja dhe nuk kishte fëmijë në foto, mendoj se do të ishte një zgjedhje e lehtë për mua. Po, do të vazhdoja dhe do të kisha një fëmijë tjetër. Xhenshpjegoi një ekspert i marketingut dixhital dhe SEO.

“Dua të sigurohem që (fëmijët) të ndihen sikur kanë liri në këtë zgjedhje sepse ne nuk po krijojmë vetëm një familje që jemi unë dhe ajo. që përpara se të marrim një vendim, fëmijët e vegjël të kenë fjalën e tyre.”

Braunwyn përmendi se vajza e saj e madhe Bella ishte mbështetës i Spiner’s vendim, ndërsa fëmijët më të vegjël janë entuziastë për perspektivën e një vëllai ose motre të ri.

Braunwyn Windham-Burke

“Kam folur me fëmijët e vegjël për këtë dhe ata janë vërtet të emocionuar.” Windham-Burke të përbashkëta. “Ata do ta donin këtë. Kështu që ne do të shohim se ku do të arrijë.”

Xhen pohuan qëllimin e tyre për të ecur përpara me lindjen e një fëmije, por përsëritën: “Për mua, duhet të jenë të paktën gjashtë nga shtatë po” nga fëmijët përpara se të vazhdojnë.