Braunwyn Windham-Burke finalizon divorcin e Sean Burke

Klea

Braunwyn Windham-Burke finalizon divorcin e Sean Burke

Që nga takimi Braunwyn Windham-Burke në Real Housewives të Orange County, ajo na ka çuar në një udhëtim të madh. Fillimisht, fansat nuk u kujdesën veçanërisht për nënën e shtatë fëmijëve. Ajo dukej e etur në (dhe jashtë) emisionit. Për më tepër, shikuesit nuk mund të mbështillnin kokën rreth marrëdhënies jokonvencionale të Braunwyn me burrin Sean Burke.

Dukej se funksiononte mirë për ta në atë kohë. A nuk është kjo e gjitha që ka rëndësi? Por në vitin 2021, Braunwyn zbuloi se ishte homoseksual. Ajo filloi të dilte me gra dhe ishte e qartë se martesa e saj kishte marrë fund. Amvisa jetëshkurtër bëri kërkesë për divorc në vitin 2022.

Divorci Braunwyn Windham-Burke: Një shans i dytë në jetë

Mbi një vit më vonë, dhe pas disa herë në gjyq, divorci i saj finalizohet. Braunwyn i tha PEOPLE: “Sot ndihet si dita e parë e pjesës tjetër të jetës sime.”

Ajo vazhdoi, “E dini, ju kaloni gjithë jetën me të gjithë duke ju thënë se çfarë duhet të bëni për të qenë të lumtur. Dhe arrin në një pikë të caktuar ku ju thoni, ‘Jo, në fakt – kjo është ajo që unë dua të bëj. Unë do të jetoj për mua. Dhe unë jam i emocionuar që në moshën 45-vjeçare kam një shans të dytë për të jetuar për mua.”

Duke lëvizur… dhe jashtë

Kjo mundësi e dytë përfshin jetën me të fejuarën, Jennifer Spinner. Çifti janë bashkë që nga viti 2022 pas takimit në Instagram. Në një lëvizje tjetër jokonvencionale dhe progresive, ata kanë jetuar me Sean në Tenesi.

Tha Braunwyn, “Ne u shpërngulëm këtu dhe kurrë nuk e parashikuam se Sean do të jetonte me ne, por ne provuam të gjithë gjënë e ‘prindërimit të foleve të shpendëve’ dhe thjesht nuk po funksionon. Kështu që unë dhe Jen do të shkojmë në shtëpinë tonë në dhjetor, dhe fëmijët do të lëvizin përpara dhe mbrapa. Është brenda distancës në këmbë, kështu që do të jetë më mirë për të gjithë të përfshirë.”

Braunwyn dhe Sean ranë dakord për kujdestarinë 50/50 të fëmijëve të tyre. Për më tepër, Sean do t’i paguajë ish-gruas së tij tani 5ka dollarë në muaj mbështetje bashkëshortore, së bashku me një shtesë prej 6 mijë dollarësh në mbështetje të fëmijëve.

Ish-zonja e shtëpisë u shpreh për jetën e saj të re, “Më në fund mund të eci në korridor me të vërtetë tani. Jam shumë i emocionuar që mund të filloj kapitullin tim të ardhshëm.”