Brandi Glanville thotë se Phaedra Parks e 'shpëtoi' mes dramës

Klea

Brandi Glanville thotë se Phaedra Parks e 'shpëtoi' mes dramës

Brandi Glanville's Marrëdhënia me Bravo, dhe Andy Cohen, ka qenë e diskutueshme. Brandi u akuzua se dyshohet se ka sulmuar seksualisht bashkë-yllin e saj Caroline Manzo Real Housewives Ultimate Girls Trip. Kësti, i cili u filmua në Marok, mund të ishte anuluar. Por bashkë-ylli i Brandi RHUGT si për sezonin e dytë ashtu edhe për atë të Marokut, Parqet Fedrapo e mbështet atë.

Pastaj Caroline paditi Bravon për akuzat. Gjithashtu, Brandi kërcënoi se do të padiste Andin dhe Bravon për ngacmime seksuale të dyshuara për një video që ai i dërgoi Brandit. Por Phaedra ende po e mbështet Brandi-n ndërsa luan në serialin Bravo, Married to Medicine.

Tani Brandi tregoi se si e ka ndihmuar lidhja e saj me Fedrën. Faqja gjashtë ka detajet.

Brandi është mirënjohës për Fedrën

“Ajo është me të vërtetë një perëndeshë, [a] grua e bukur dhe më shpëtoi. Sinqerisht, ajo më shpëtoi”, tha Brandi. “Po i thosha Fedrës: “Dëgjo, nuk kemi pse të bëjmë foto bashkë. Nuk kemi pse të bëjmë asgjë”, shpjegoi ajo. “Ajo thotë: “Ti je shoku im”.

Brandi vazhdoi, “Unë nuk dua që Phaedra të jetë në një situatë të keqe me rrjetin, sepse ajo është në çdo shfaqje të frikshme dhe ajo po e vret atë. Bravo duhet ta paguajë më shumë! Por ajo tha: 'Vajzë, ti je shoqja ime. Kjo eshte.'”

Përfundimisht, Brandi mori njëfarë vërtetimi kur Lisa Shannon, producentja ekzekutive e Shed Media, pretendoi në dokumentet ligjore se Caroline ndihej e “mosrespektuar” nga Brandi dhe nuk ishte “dënuar seksualisht” prej saj. Por për Brandi, u duk sikur komentet e producentit ekzekutiv ishin të vonuara.

“Shumë jam shfajësuar mirupafshim [sic] Bravo dhe Askujt nuk i intereson!!! Mendoj se është shumë më emocionuese kur më akuzojnë për sulme seksuale ose më quajnë përdhunues”, tha Brandi pas zbulimit të gjetjeve.

Udhëtimi Real Housewives Ultimate Girls (me përjashtim të edicionit të Marokut) po transmetohet në Peacock për kënaqësinë tuaj të shikimit.