Brandi Glanville për Producentët dinin për DV-në e Taylor Armstrong

Klea

Brandi Glanville për Producentët dinin për DV-në e Taylor Armstrong

Brandi Glanville ka ardhur për Bravo, dhe ajo nuk po tregon shenja të ndalimit. I mëparshmi Amvise të vërteta të Beverly Hills Ylli kritikoi rrjetin që e vendosi atë për gjoja fshehjen e abuzimit që ndodhi me të Taylor Armstrong. Pretendimet e saj janë një nga shumë nga ish-yjet e Shtëpisë dhe Bravo, të cilët pretendojnë se rrjeti nxit një mjedis pune toksik. Për më tepër, postimi i Brandi duket se është në mbrojtje të Kenia Moore. Alumja e tanishme Real Housewives of Atlanta konfirmoi largimin e saj ditë më parë pas një përplasjeje të çrregullt. Në rast se e keni humbur, raportet thonë se Kenia shfaqi imazhe seksuale të yllit të saj, Brittany Eady, ndërsa filmonte një skenë. Pasi u vendos në pauzë, Kenia vendosi të kërcejë dhe motrat e saj Bravo do të donin një fjalë.

Brandi kritikon Bravo se ka standarde të dyfishta

Në një postim në X, Brandi vuri në dyshim rrjetin për pezullimin dhe (me sa duket pushkatimin) Kenia, por jo të tjerët. “Gratë po përleshen fizikisht në RHONJ [and] duket se është në rregull me producentët,” shkroi ajo. “Ku është HR tani?”

Lidhur me incidentin me Kenian, Brandi pretendoi se “prodhuesit e shtynë Kenian për të shfaqur atë video”. Prisni, kishte një video? Pra, më shumë se thjesht tabela posterash? “Ata e dinë se çfarë do të ndodhë përpara se të ndodhë,” vazhdoi Brandi përpara se të hidhte një bombë tjetër. “Ashtu si të gjithë e dinin për abuzimin fizik të Taylor-it teksa po ndodhte.”

Komentet e saj i referohen martesës së Taylor me Russell Armstrong gjatë sezoneve të para të RHOBH. realit

Brandi ka qenë në mosmarrëveshje me Bravo dhe Andy Cohen që kur u akuzua për sjellje të papërshtatshme me Caroline Manzo ndërsa dyshja po xhironin sezonin 4 të Real Housewives Ultimate Girls Trip. Pas publikimit të lajmeve, ajo u mënjanua nga ribashkimi i The Traitors, Watch What Happens Live dhe BravoCon.

“Krijoni zuzarin, mundësoni zuzarin, lëvdojeni zuzarin, [and] pastaj dënoni zuzarin se është horr”, ka shkruar ajo në një postim tjetër.

Pyes veten se çfarë do të vijë më pas.

Transmetoni Real Housewives of Beverly Hills në Peacock.