Brandi Glanville mohon të ketë qenë ndonjëherë 'afër' me Andy Cohen

Klea

Brandi Glanville mohon të ketë qenë ndonjëherë ‘afër’ me Andy Cohen

Brandi Glanville ka më shumë për të thënë për marrëdhënien e saj me Andy Cohen. Veterineri Bravo, i cili u shfaq në shfaqje si Real Housewives of Beverly Hills dhe The Traitors, ka qenë në një situatë mjaft të vështirë gjatë vitit të kaluar.

Pas udhëtimit të saj në Tajlandë për atë që duhet të ishte Sezoni 4 i Udhëtimit Real Housewives Ultimate Girls, Brandi dyshohet se pati një përplasje të padëshiruar me Caroline Manzo. Në një padi të ngritur nga Real Housewives of New Jersey OG, ajo pretendoi se producentët u ulën duarkryq duke e lejuar këtë të ndodhte. “[Brandi] vazhdoi të hipte Manzo-n në divan duke e mbajtur Manzo-n poshtë me trupin e saj, shtrëngoi me forcë faqet e Manzo-s dhe ia futi gjuhën në gojë Manzo-s, ndërsa e përkuli atë”, thuhet në dokumentet ligjore.

Brandi ka mbetur pa punë që kur e gjithë kjo u rrëzua. Ajo është përjashtuar nga ribashkimet, BravoCon, dhe në thelb çdo koncert tjetër që nuk është podkasti i saj. Për t’i bërë gjërat më keq, Brandi sulmoi ish-shefin e saj, Andin, kohët e fundit, duke pretenduar se ai e kishte ngacmuar seksualisht. Më tej, ajo pretendoi se ekzekutivi i Real Housewives bën kokainë me të preferuarit e tij.

Brandi pastron marrëdhënien e saj me Andy Cohen

Shumë amvisa, duke përfshirë Melissa Gorga dhe Kyle Richards, kanë dalë për të mbrojtur Andin kundër deklaratave të Brandi. Kanë qenë edhe tifozë kritik ndaj pretendimeve të sajduke thënë se ajo ka qenë e afërt me mashtruesin dhe komentet e saj të fundit janë thjesht hakmarrje.

Megjithatë, gjatë një episodi të fundit të podcast-it të saj, Brandi Glanville Unfiltered, ajo sqaroi marrëdhënien e saj me Andin për dëgjuesit e saj.

“Po marr shumë mesazhe për Andin dhe sa miq të ngushtë ishim,” filloi ajo. “Thjesht dua që njerëzit të dinë se unë kurrë në 13 vitet që e kam njohur nuk jam shoqëruar me të. ndonjëherë. Jo pas Shiko çfarë ndodh drejtpërdrejt. Nuk kemi pasur kurrë [lunch, dinner, or breakfast]. Ne kishim fjalë për fjalë një marrëdhënie me mesazhe dhe unë do ta shihja atë në WWHL dhe kjo ishte ajo.”

Ajo vazhdoi, duke thënë se nuk mori pjesë në shower-in e tij të bebeve të mbushura me amvise në vitin 2019 sepse “nuk ishte e ftuar”.

“Ne kurrë nuk u shoqëruam – as një herë. As në BravoCon. … Vetëm sepse njerëzit më shohin në foto me të në WWHL, nuk do të thotë që ne ishim shokë. E gjithë marrëdhënia jonë ishte në telefon.”